Museum more

Toeren op een andere manier, gecombineerd met Museum More

De achterhoek heeft veel te bieden, natuur én cultuur. Een solextocht via het prachtige Museum More met vergezichten over de prachtige tuinen en de mooie omgeving rond Ruurlo, is één van de dingen die wij aanbieden.

Over het museum:

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van dit museum. Het bijzondere museum heeft tot doel deze collectie, een belangrijk deel van ons nationaal cultureel erfgoed, te beheren voor toekomstige generaties en permanent voor een breed publiek toegankelijk te maken. Het museum wil de waardering voor Nederlandse realistische topkunst bevorderen. De nadruk ligt hierbij op 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen die het oneindig rijke spectrum van realistische kunst laten zien.

Een bezoek aan Museum More combineren met Unieke Uitjes

Enkele van onze activiteiten in Ruurlo:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Ruurlo aan. Waarbij Museum More natuurlijk een mooie aanvulling kan zijn op de al die mooie routes en activiteiten. Wij zijn gevestigd in Laren en dit is circa 15/20 minuten rijden vanuit Ruurlo.

Museum More en haar omgeving bekijken in combinatie met leuke activeiten, check Unieke Uitjes.nl

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen