×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Almen

Unieke Uitjes in Almen

Op zoek naar een uitje of activiteit in Almen? Unieke Uitje heeft het grootste aanbod aan afwisselende uitjes en activiteiten.

 

Anthony Staring was een Achterhoeks dichter die over de schoonheid van de natuur en het landschap van zijn regio schreef. Het is geen wonder dat juist in het pittoreske Almen het museum STAAL, geheel gewijd aan het werk van deze dichter, gevestigd is. Almen is rijk aan prachtige natuur. Langs de oevers van de Berkel groeien de meest kleurrijke wilde bloemen en langs de kleine landwegen staan eeuwenoude bomen. Daarnaast bepalen oude landhuizen en bossen het landschap.

 

Unieke Uitjes biedt jou bijzondere vervoersmiddelen om deze prachtige Achterhoekse schoonheid in en om Almen te ontdekken. Trek er bijvoorbeeld eens op uit met een van onze stoere Amerikaanse tandems en geniet van het landschap. Ontdek het land van Staring samen met jouw vrienden of familie in een TukTuk. Voel de vrijheid terwijl je op een authentieke Solex het dorp leert kennen. Wat is er mooier dan op een zomerse dag de Berkel afvaren richting de Staringkoepel in een Canadese kano? Unieke Uitjes maakt dit allemaal mogelijk.

 

 

Landgoed Ehzerwold

Unieke Uitjes werkt in Almen samen met Hotel Landgoed Ehzerwold. Dit voormalige sanatorium, gebouwd in 1908, doet tegenwoordig dienst als hotel en restaurant. Hier kunt je kennismaken met dat andere typisch Achterhoeks element: ultieme gastvrijheid. Organiseer je een conferentie of bijeenkomst bij Landgoed Ehzerwold? Unieke Uitjes verzorgt graag jouw entertainment. Denk bijvoorbeeld eens aan een enerverende Casino Avond, of onze gezellig Pubquiz. Overdag kun je bij Landgoed Ehzerwold laser-kleiduifschieten, of schieten met vijf verschillende wapensoorten.

 

 

Unieke Uitjes

De bedrijfshal van Unieke Uitjes is gevestigd in Laren, op slechts een steenworp afstand van Almen. Heb je zelf geen geschikte locatie voor jouw uitje? Kom dan naar ons toe. Wij hebben alles in huis om van jouw bedrijfsfeest of vrienden dag een onvergetelijk ervaring te maken.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk eens rond op onze website of neem contact met ons op!

 

 

 

 

Uitjes in Almen geheel verzorgd door Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen