×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes tijdens slecht weer

Uitjes tijdens slecht weer. Unieke Uitjes heeft vele oplossingen zodat je ondanks het weer toch een onvergetelijke dag zal hebben. In de grote, gezellige bedrijfshal van Unieke Uitjes is er ruimte genoeg voor allerlei indoor activiteiten. Wij hebben een zeer divers aanbod aan indoor activiteiten en uitjes. Dit is mogelijk bij jou op locatie, of bij ons in de bedrijfshal. De uitjes variëren tussen spelshows, indoor activiteiten of schieten met onze diverse wapensoorten.

De spelshows en activiteiten zullen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zorgen.

 

Spelshows

 

Alle spelshows worden begeleid door een professionele en goedlachse presentatoren. De spelshows die wij jou kunnen aanbieden zijn:

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Lasergamen
    • Lasergamen is een actief en spannend spel waarbij twee teams tegen elkaar strijden om de overwinning. De spelers moeten strategisch samenwerken om de tegenstander te verslaan. We beschikken over 20 Laserguns met de nieuwste technologie. Hierdoor wordt het mogelijk om op elke gewenste locatie te spelen, of dit nou binnen of buiten is. Uiteraard staat veiligheid bij ons altijd voorop en daarom zorgen we voor een ervaren en enthousiaste instructeur.

 

Deze spelshows en activiteiten worden uiteraard gespeeld met professioneel en goed onderhouden materiaal zodat je de beste ervaring zult hebben.

 

Indoor zeskamp

 

Een sportieve activiteit tijdens slecht weer? Dit is bij Unieke Uitjes uiteraard ook mogelijk. Wij bieden een indoor zeskamp aan die al volledig is samengesteld voor jou. Voor meer informatie over de indoor zeskamp, klik hier.

 

 

Schietarrangementen

 

Unieke Uitjes beschikt ook over diverse wapensoorten. Met slecht weer is dit de perfecte activiteit voor een onvergetelijke dag. De wapensoorten waar Unieke Uitjes over beschikt:

 

 

Wil je met meerdere wapensoorten schieten? Dit is uiteraard ook mogelijk; wij hebben een kant en klaar arrangement voor jou waar je met 5 verschillende wapensoorten kan schieten. Je gaat dan de strijd aan om de meeste punten bij elkaar te schieten met onze hand- en kruisbogen, luchtdrukgeweren en -pistolen en blaaspijpen. Dit alles gebeurt natuurlijk onder professionele begeleiding en wij zorgen dat alles veilig verloopt.

 

 

Toch de omgeving verkennen?

 

Wil je dan toch de Achterhoek verkennen, ondanks het slechte weer?  Dan hebben wij elektrische TukTuk’s voor jou die met een zeil afgesloten kunnen worden zodat er geen regen naar binnen kan komen. Ook liggen er lekkere dekentjes klaar in de TukTuk’s zodat je comfortabel en warm blijft en toch van de omgeving kan genieten.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen