Uitjes tijdens slecht weer

Uitjes tijdens slecht weer

Uitjes tijdens slecht weer, Unieke Uitjes heeft de oplossing zodat je ondanks het weer toch een onvergetelijke dag zal hebben. In de grote bedrijfshal van Unieke Uitjes is er ruimte genoeg voor diverse indoor activiteiten. Wij hebben een zeer divers aanbod aan indoor activiteiten en uitjes. Dit is mogelijk bij jou op locatie, of bij ons in de bedrijfshal. De uitjes variëren tussen spelshows, indoor activiteiten of schieten met onze diverse wapensoorten.

De spelshows en activiteiten zullen gegarandeerd voor een onvergetelijke dag zorgen. Alle spelshows zullen worden begeleid door een professionele en goedlachse presentator. De spelshows die wij jou kunnen aanbieden zijn als volgt:

 

 

Deze spelshows en activiteiten worden uiteraard gespeeld met professioneel en goed onderhouden materiaal. Dit zodat je de beste ervaring zult hebben.

 

Een sportieve activiteit tijdens slecht weer? Dit is bij Unieke Uitjes ook uiteraard mogelijk. Wij bieden een indoor zeskamp aan die al volledig is samengesteld voor jou. Voor meer informatie over de indoor zeskamp kun je op deze link klikken.

 

Unieke Uitjes beschikt ook over diverse wapensoorten. Met slecht weer is dit de perfecte activiteit voor een onvergetelijke dag. De wapensoorten waar Unieke Uitjes over beschikt:

 

 

Wil je met alle wapensoorten schieten? Dit is uiteraard ook mogelijk, wij hebben een kant en klaar arrangement voor jou klaar staan waar je met 5 verschillende wapensoorten kan schieten.

 

Wilt je dan toch de Achterhoek verkennen ondanks het slechte weer?  Dan hebben wij elektrische tuk tuk voor jou die met een zeil afgesloten kan worden zodat er geen regen naar binnen kan komen. Ook hebben de tuk tuk’s stoelverwarming achterin zodat je lekker warm blijft en toch van de omgeving kan genieten.

 

Altijd al willen vliegen met drones? Ook dit is uiteraard mogelijk bij Unieke Uitjes. In de bedrijfshal van Unieke Uitjes is er genoeg plaats om met de drone te vliegen. Dit is uiteraard ook mogelijk bij jou op locatie (mits het groot genoeg is). Meer informatie is te vinden op de drone-workshop pagina.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen