×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Doetinchem

Uitjes in Doetinchem

Voor een leuke activiteit in Doetinchem ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek de hoofdstad van de Achterhoek bijvoorbeeld eens met een TukTuk of op onze skeltertrein. Verken de omgeving samen op een moderne E-Chopper of een ouderwetse Solex. Wilt u liever recreëren op het water? De prachtige Slingebeek is zeer geschikt voor een vaartocht met een van onze Canadese kano’s!

 

Wij bieden de leukste uitjes en activiteiten in Doetinchem aan. Combineer jouw diner of tussendoortje bijvoorbeeld met onze muziekbingo. Test jouw kennis in onze gezellige pubquiz of onze spelshow ‘Ik hou van Holland‘. Op onze website vindt je een compleet overzicht van de spelshows die wij jou kunnen bieden.

Wij bieden al onze activiteiten op locatie aan en je kunt zelf kiezen waar je start. Dit kan bijvoorbeeld een restaurant of een café zijn, maar ook bij jou thuis of op jouw bedrijf. Wat dacht je van lasergamen in je eigen bedrijfspand?

 

 

Over de stad

Doetinchem zelf is de ongekroonde hoofdstad van de Achterhoek. De binnenstad kent vele verschillende winkels en diverse bijzondere cafés en restaurants. De St. Catharinakerk en de Driekoningenkapel zijn voorbeelden van monumentale gebouwen in de binnenstad. Ook het buitengebied van Doetinchem heeft enkele bijzondere gebouwen, zoals bijvoorbeeld kasteel de Kelder en de oude Walmolen. Tot slot is voetbalclub De Graafschap natuurlijk de trots van de stad en de regio. Doetinchem is de ideale plek voor een verrassend verblijf en heeft zowel natuur- als stadsliefhebbers veel te bieden.

Ben je geïnteresseerd in een van onze uitjes? Kijk gerust rond op deze website of bel direct. Unieke Uitjes heeft alles in huis om jou een onvergetelijke dag in Doetinchem te bezorgen.

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen