×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Stormbaan XXL

Heb je een event of geef je een feest en wil je, dat jong en oud zich amuseren en wil je daarbij een stormbaan huren? Plaats dan voor de kinderen een springkussen en/of stormbaan XXL. Stormbanen en springkussens zijn altijd een mooie aanvulling op een feest of event. Springkussens en stormbaan verhuur verzorgt door Unieke Uitjes. Bij Unieke Uitjes kun je kiezen uit diverse springkussens voor buiten én binnen. Waarbij huren bij Unieke Uitjes, huren zonder verrassingen betekent. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt. Wij verhuren ook stormbanen en Inflatables voor zeskampen (voor zowel kleine als grote gezelschappen). Voor elk dus wat wils.

 

Daghuur Stormbaan XXL:

€ 375.00

 

Grootte: 27 x 4 m (LxB)

 

Omschrijving

Deze stormbaan XXL is een combinatie van de stormbanen ‘Survival’ en ‘Big Roll’. Door deze combinatie bestaat de stormbaan uit 3 delen en is de stormbaan maar liefst 27 meter lang! De stormbaan heeft vele obstakels waar kinderen én volwassenen onderdoor, overheen en langs kunnen kruipen, springen, klauteren, glijden en rennen. Wie haalt als eerste het eind van de baan en wint?

 

Specificaties

  • 3 Blowers
  • Haringen
  • Baan bestaat uit 3 aan elkaar bevestigde onderdelen

 

Professionele stroomhaspel van 40 meter erbij huren? Dat kan! Vermeld dit bij uw boeking!

 

Let op: Kosten zijn op basis van zelf ophalen, opzetten, afbreken en terugbrengen.

Wij kunnen dit natuurlijk ook voor u doen. Wilt U dat wij het springkussen bezorgen? Dan berekenen wij daarvoor transportkosten op basis van reistijd en afstand.

Wilt u dat we het springkussen ook voor u opzetten en weer afbreken? Dat kan voor een meerprijs van € 25.00 per onderdeel. De stormbaan XXL bestaat uit 3 delen.

 

Wens je de stormbaan op locatie, neem dan contact op via het contactformulier of via de mail: info@uniekeuitjes.nl

Je kunt natuurlijk ook bellen naar 0573-740 004.

Lees meer

Strombaan XXL huren

 

  • Te huur voor € 375.00 per dag
  • 27 meter lang!
  • 3 delen