×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Voetbaldart

Reuze Voetbal Dartbord huren?

Onze nieuwste aanwinst is dit prachtige reuze dartbord om voetbaldart te spelen. Dit opblaasbare dartbord XXL is maar liefst 4 meter hoog! In plaats van pijltjes wordt er op dit reuze dartbord geschoten met voetballen bekleed met klittenband. Wie weet de meeste punten bij elkaar te schieten? Ga jij voor de bulls eye of de triple twenty? Dit enorme dartbord is een geweldige toevoeging aan een zeskamp maar kan ook los geboekt worden. Met zijn grote formaat en opvallende ontwerp, steelt Voetbaldart de show!

 

Dit reuze dartbord is uitermate geschikt voor buurtfeesten, verjaardagen, verenigingen ect. Voetbaldart is het perfecte speeltoestel voor alle kinderen van diverse leeftijden maar ook volwassenen kunnen hier urenlang plezier aan beleven! Iedereen zal talloze uren speelplezier hebben van dit fantastische dartbord XXL.

 

 

 

Wij kunnen dit spel bezorgen in Lochem, Holten, Goor, Bathmen, en elke andere gewenste locatie. Hiervoor worden transportkosten gerekend op basis van reistijd en afstand. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Voor al onze opblaasbare producten, waaronder stormbanen, diverse springkussens, een buikschuifbaan en verschillende leuke spellen, kun je naar deze pagina.

 

 

Prijs

DuurAantalPrijs
1 dag1€ 87.50

Langer dan 1 dag huren? Ook dit is uiteraard geen probleem. In goed overleg zal er met jou gekeken worden naar de mogelijkheden.

 

Kabelhaspel erbij?

Geen probleem. Deze kun je voor € 10.00 bijboeken.

 

Bezorging?

Tegen meerprijs bezorgen wij alles netjes bij jou op locatie. (Op basis van beschikbaarheid)

 

Geen zin om het Voetbaldart zelf op te zetten en weer af te breken?

Voor slechts een extra € 25.00 per inflatable ontzorgen we u compleet!

 

 

Vragen? Bel of mail gerust!

 

Lees meer

Voetbaldart

  • Vanaf € 87.50 per dag
  • Ook in combinatie met een zeskamp te boeken
  • Inclusief alle materialen
  • Bezorging en opzetservice mogelijk in overleg