×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Klarenbeek

Unieke Uitjes op landgoed Klarenbeek

Uitjes in Klarenbeek. Kunst en ambacht stromen samen op Landgoed Klarenbeek. Dit Gelderse landgoed, al meer dan 8 generaties in handen van de familie Krepel, kent een rijke traditie en historie maar is ook geheel aangepast aan de moderne tijd. Door de jaren heen heeft dit landgoed verschillende functies gekend. Zo is het onder andere een koperpletterij geweest, werden hier sigarendozen gemaakt en begon men in 1950 op Klarenbeek met het produceren van deuren.

 

Tegenwoordig is Landgoed Klarenbeek de ideale plek voor een ontspannend cultureel dagje uit. De oude hallen van het industriële complex zijn omgetoverd tot feestlocaties en vergaderruimtes. Verschillende kunsttentoonstellingen en oude ambachten zijn te bewonderen, evenals het prachtige natuurpark op het landgoed zelf. Landgoed Klarenbeek is dé locatie voor ieder vriendenweekend of bedrijfsfeest. Zelfs voor de mooiste dag van jouw leven is Landgoed Klarenbeek de ideale locatie.

 

 

Unieke Uitjes op het landgoed

Bij Unieke Uitjes zijn wij trots samen te mogen werken met dit unieke landgoed. Wil je op jouw huwelijksdag een flitsende entree maken? Denk eens aan onze TukTuks! Wil je een leuke activiteit samen met jouw vrienden of collega’s op Landgoed Klarenbeek? Wij bieden je de keuze uit meer dan 36 activiteiten en uitjes. Test jouw kennis in onze gezellige pubquiz, of strijd tegen jouw collega’s in ‘Ik hou van Holland’. Gaat je liever de natuur in? Onderneem als een echte nozem een Solextocht, of kom tot rust in de buitenlucht op onze stoere Amerikaanse tandems.

 

 

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

Landgoed Klarenbeek en Unieke Uitjes vormen samen de garantie voor een onvergetelijk en compleet dagje uit. Neem contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen