×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Hollandse combi

De Hollandse combi is een geweldige, afwisselende activiteit en toegankelijk voor alle leeftijden. Daardoor is het perfect geschikt voor onvergetelijke familiedagen en personeelsfeesten.

 

Bij deze combi is het volgende inbegrepen:

 • – De populaire Ik Hou Van Holland spelshow
 • – Een indoor zeskamp met een leuke variatie aan klassieke spellen
 • – 2 Consumpties per persoon

 

De Ik hou van Holland show is leuk op tv, maar nog veel leuker om zelf te spelen. Het spel wordt gespeeld door middel van vele verschillende, verrassende spelrondes en is extra leuk vanwege de afwisseling tussen kennis over Nederland en leuke, actievere rondes! Denk hierbij aan alle rondes van Ik hou van Holland. Uiteraard wordt dit spel geheel voor je verzorgd door onze professionele, gezellige quizmaster.

De zeskamp bestaat uit een mix van verschillende spellen waarbij snelheid, precisie, samenwerking en tactiek een grote rol spelen. Hilariteit en sportiviteit zijn gegarandeerd wanneer je het samen met jouw team opneemt tegen je collega’s of familie.

 

Je kunt vrij kiezen uit de volgende spellen:

 

Bierpul schuiven:

Bij bierpul schuiven nemen 2 teams het tegen elkaar op. De bedoeling is om de bierpul in het juiste vak te schuiven van onze 5 meter lange bierschuifbaan. Pas op: schuif de bierpullen niet over de rand!

 

Stok- of klompvangen:

Reageer snel en vang zoveel mogelijk stokken/klompen. De groep die de meeste stokken heeft gevangen mag zich de winnaar van dit spel noemen.

 

Ringwerpen:

Ringwerpen is echt iets voor mensen met een goede hand-oog coördinatie. En je zult zien dat het veel moeilijker is dan het lijkt.

 

Reuzenpizza:

Een spel dat wordt gespeeld met twee spelers van elk team. Balanceer de schijven op een reuzenpizza. Schuiven de stenen eraf na jouw zet? Dan heb je verloren. Werk goed samen om zoveel mogelijk punten te winnen.

 

Wielrollen:

Rol de houten schijf in het juiste vak en haal hiermee zoveel mogelijk punten naar binnen voor jouw team!

 

Airhockey:

Eén tafel, één puck en vier spelers. Probeer zoveel mogelijk goals te maken maar pas op dat de tegenstanders niet bij jou scoren!

 

Trilspiraal:

Het overbekende, zenuwslopende spel. Beweeg de handgreep over de spiraal zonder dat deze elkaar raken. Haal jij het einde?

 

Paardenrace:

Beweeg het paard sneller over de baan dan je tegenstander. Alleen met handigheid en geduld win je dit spel.

 

Trekbiljart:

De biljartbal balanceert op 2 stokken. Door de stokken te bewegen plaats je het balletje precies in de hole. Concentratie vereist!

 

Hoeksjoelen:

Ouderwets sjoelen met een twist! je schuift de pucks tegen de schuine wand van de sjoelbak waarna de sjoelschijven op de puntenbaan terechtkomen. schuif precies hard genoeg zodat ze op de 100 punten blijven liggen!

 

 

Bijzonderheden:

 • – Minimum van 16 personen
 • – Mogelijk tot 50 personen
 • – Voor de winnaars hebben we een leuk prijsje

 

 

 

De kosten:

€ 17.50 per persoon incl. 21 % BTW

 

 

Uitbreiding Hollandse combi:

Deze combi- deal is ook uit te breiden met verschillende extra mogelijkheden. Zo kan de gezellige middag gecombineerd worden met lekker eten, om zo de dag ook nog eens extra goed af te sluiten! Of begin je juist de middag met een heerlijk ambachtelijk gebakje. Opties die wij onder andere bieden zijn;

 

 

Heb je zelf nog ideeën voor een leuke combinatie van activiteiten? Of wil je nog wat extra toevoegen aan je uitje, maar staat dit hier nog niet tussen? Neem gerust contact op via mail of telefoon. We denken graag mee en er is veel mogelijk!

 

 

 

Unieke Uitjes logo

 

Lees meer

Hollandse combi:

 • € 17.50 per persoon
 • Indoor zeskamp
 • Ik hou van Holland
 • 2 consumpties per persoon
 • Voor groepen van 16 tot 50 personen