×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes met overnachting

Uitjes met overnachting
Maak jouw Uitje nog Unieker en completer door er één of meerdere overnachtingen aan vast te plakken! Je kunt al jouw arrangementen combineren met een overnachtingen bij bijvoorbeeld Hotel de Achterhoek in Laren. Dit is een mooi, verzorgd, en onbemand hotel.

Wil je een full-service hotel? Dan adviseren wij jou Hotel Ehzerwold in Almen (lekker en natuurlijk genieten) of het sfeervolle Hotel ’t Hof van Gelre in Lochem

 

Het boeken van een overnachting:
In samenwerking met de lokale horeca kunnen wij jou een aantal unieke arrangementen met overnachting aanbieden. Je kunt de kamer rechtstreeks bij het hotel boeken en bij ons de activiteiten.

 

Voorbeelden van combinaties:

  • Tandem arrangement met overnachting
  • Solex arrangement met overnachting
  • Luxe arrangement met overnachting

 

 

Optioneel:

– Zeskamp of boerengolf tijdens de pauze van jouw solex of tandemtocht? Vraag naar de mogelijkheden.

 

 


 

Over hotels de Achterhoek:

Hotel de Achterhoek is een met niets te vergelijken hotel in het bruisende dorpje Laren Gelderland. Het betreft een onbemand hotel. Je boekt jouw kamer via het hotel zelf waarna je een toegangscode ontvangt. Deze code verschaft je toegang tot het hotel, kamer en dient tegelijkertijd als WIFI-code in het hotel. Inchecken kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 

Het hotel heeft keuze uit verschillende typen kamers, al naar gelang je wens.

De centrale ligging van het hotel zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt.

 

 

Over hotel Hof van Gelre:

Hof van Gelre is een hotel dat is gevestigd in Lochem. Tevens biedt dit sfeervolle hotel u een ontspannen verblijf aan. Je kunt bijvoorbeeld na een dag de Achterhoek verkent te hebben in hun indoor zwembad duiken of verwend worden in hun restaurant van culinair niveau.. Hof van Gelre heeft maar liefst 4 sterren en biedt je dus een aangenaam verblijf aan.

 

 

Over hostel StayOkay:

Deze hostels van StayOkay zitten verspreid over heel Nederland (22 locaties). Na een dag activiteiten te hebben gedaan kunt uitrusten bij de dichtstbijzijnde vestiging in Gorssel. Dit hostel bevindt zich midden in de natuur waardoor je kunt gaan ontspannen. Dit pand was een Noors jachthuis, het is gerenoveerd maar uiteraard is het in dezelfde stijl gelaten waardoor dit hostel je een echt unieke ervaring aanbiedt.

 

 

Over landgoed Woodbrooke:

Dit prachtige landgoedhotel bevindt zich in de prachtige natuur van Barchem. Dit hotel biedt een zee aan rust en ruimte. Tevens beschikt dit hotel een fantastische eetzaal met heerlijk eten. Ook dit hotel beschikt over een binnen zwembad en heeft 46 kamers. De prachtige omgeving van Barchem is zeer geschikt om het te gaan verkennen door de diverse vervoersmiddelen van Unieke Uitjes.

 

 

Over hotel Bon Aparte:

Dit schitterende hotel biedt veel mogelijkheden. In dit hotel bevindt zich een spa, een kleine sportschool en een restaurant. Ook de prachtige kamers zullen je versteld laten staan. Dit hotel is dus voorzien van diverse faciliteiten waardoor je optimaal kunt genieten na een uitje van Unieke Uitjes.

 

 

Over Hotel landgoed Ehzerworld:

Dit indrukwekkende hotel is voor iedereen geschikt. Landgoed Ehzerwold beschikt bijvoorbeeld over een familiekamer en een minder valide kamer zodat iedereen een aangenaam verblijf heeft. Het hotel beschikt ook over een restaurant en diverse arrangementen waaronder een High Tea. Tevens ligt dit hotel in de prachtige omgeving van Almen. Ook hier kun je zich gaan ontspannen na een uitje van Unieke Uitjes.

 

 

Over Huize tramzicht Laren

Het prachtige huis aan de rand van het Dorp Laren is een zeer geschikte groepsaccommodatie voor grote groepen tot wel 20 personen. Dit indrukwekkende huis heeft verschillende faciliteiten waaronder een jacuzzi. Ook biedt het huis een grote tuin waar grote groepen plek zat hebben om in de tuin te zitten. Dit huis biedt een adembenemend uitzicht over de weilanden en de natuur van de omgeving.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen