×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Hellendoorn

Een zeer groot aanbod Unieke Uitjes in Hellendoorn

Uitjes in Hellendoorn: Bent je in Hellendoorn en wil je een heerlijk dagje ‘nét even anders’ beleven? Dan zit je bij ons goed. Je kunt rond Hellendoorn heerlijk toeren op een Solex of in een Trigger, of met z’n allen in een lange skeltertrein!

Verder hebben we een groot aanbod aan activiteiten voor binnen en buiten, zoals bijvoorbeeld lasergamen, een gezellige muziekquiz, een indoor zeskamp, maar ook een schietarrangement met 5 wapensoorten.

Omdat Hellendoorn langs de Regge ligt kun je ook zéker denken aan een prachtige kanotocht. Genieten op het water!

 

 

Over Hellendoorn: 

In het dorp Hellendoorn lijkt de tijd stil te hebben gestaan, maar desondanks bruist het van de activiteiten het hele jaar door. Veel van de negenhonderd jaar oude cultuur is door de eeuwen heen bewaard gebleven. De vele musea in het dorp getuigen hiervan.

 

Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug behoort tot de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Europa. Vanaf de heuvels kun je het hele jaar door genieten van prachtige vergezichten. In het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug kun je je laten informeren over de veelzijdigheid van de natuur. Je kunt de bijzondere koepel van de Sterrenwacht bezoeken. Het Buitencentrum is tevens het vertrekpunt van diverse routes.

 

Genieten van het bruisende Hellendoorn en de Mooie Sallandse Heuvelrug? Informeer bij ons naar de talloze mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen