×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Museum staal Almen

Over Museum STAAL

Museum Staal is een sfeervol historisch museum in Almen waar de gedichten van Staring je meevoeren naar de Achterhoek van de negentiende eeuw en van nu. Het museum staat midden in het dorp Almen, 10 minuten van de uitvalsbasis van Unieke Uitjes.

De Omgeving

Voor of na jouw bezoek aan het museum kunt je genieten van Almen en haar prachtige omgeving. Zoek de combinatie die bij jou past met de vele activiteiten die wij in en rond Almen aanbieden. Zo kun je hier prachtig toeren met een solex of een tuk tuk door het coulisselandschap met haar bossen, weilanden en kastelen. Wij hebben mooie routes voor jou, en ze zijn ook verkrijgbaar in de museumwinkel en via de website www.almen-info.nl.

 

Of wat dacht je van een fietstrein voor een gehele groep, boog- en kruisboogschieten, een bezoek aan een galerie of heerlijk eten bij één van de plaatselijke restaurants. De steden Zutphen en Lochem liggen beiden op tien kilometer afstand en Museum STAAL is dus een perfecte tussenstop. Wij kunnen nog veel meer activiteiten aanbieden die perfect aansluiten op jouw bezoek aan Museum STAAL.

 

Enkele van onze activiteiten in Almen:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Almen aan. Waarbij Museum STAAL natuurlijk een mooie aanvulling kan zijn op de al mooie routes en activiteiten. Wij zijn gevestigd in Laren en dit is circa 10 minuten rijden vanuit Almen.

Combineer jouw bezoek aan Museum Staal met onze Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen