×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Familie uitjes

Familie uitjes:

Een familiedag, familie uitjes of familiereünie is veel leuker als er ook een activiteit bij zit. Een activiteit breekt de dag en maakt dat jullie als familie nader tot elkaar komen. Heb je binnenkort een familietuitje en zoek je nog een leuke activiteit? Of een leuk arrangement inclusief eten en drinken? Wij kunnen jou hiermee helpen.

 

Welke activiteit voor jouw familie uitje?

Om een goede activiteit samen te stellen is het van belang om te weten hoe de groepssamenstelling van jouw familie is en wat de wensen zijn. Enkele belangrijke vragen?

– Hoeveel (jonge) kinderen/ Hoeveel ouderen?

– Zijn er familieleden bij met beperkingen?

– Wat is het budget?

– Wil je er ook een buffet dan wel Drankarrangement bij?

– Wil je een binnen of buitenactiviteit?

– Hoelang mag de activiteit duren?

 

De leukste familie uitjes en activiteiten boekt je bij ons.

Bij familie uitjes kun je denken aan een tochtje op de E-chopper of in de TukTuk. Maar ook een zeskamp, spelshow of lasergamen zijn ontzettend leuke activiteiten voor je familiefeestje. We denken graag met je mee om de best passende activiteit volledig voor jou te verzorgen.

 

Feitelijk is alles mogelijk. Wij werken samen met een grote groep horecazaken die elk hun eigen specialiteiten hebben. Dat geeft jou een grote keuze aan hapjes, buffetten, BBQ arrangementen, drankarrangementen enz.

 

Voor alle buffetten bij familie uitjes geldt dat deze bij jou op locatie geregeld kunnen worden of in een lokale horecazaak (per zaak/plaats verschilt het aanbod). Van tevoren ook een prijs voor drankjes afspreken? Dat kan. Je kunt met muntjes werken of drankjes afkopen. Drank afkopen voor 4 uur kan bij de meeste zaken al voor circa 20 euro per persoon (Bier, wijn, fris, binnenlands gedistilleerd).

 

Laat ons vrijblijvend meedenken. Familie-uitjes? Unieke Uitjes!

Je kunt ook mailen naar: info@ Unieke Uitjes .nl
Of bellen naar 0573-740004
Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen