×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Bezoek de Achterhoek

In de Achterhoek is altijd wat te doen, bij mooi weer en regen de achterhoek nodigt jou uit!!

 

Activiteiten
Op bezoekdeachterhoek.nl vindt je wat er te doen is, zo kan je denken aan leuke activiteiten zoals bijvoorbeeld kanovaren op de Berkel, klootschieten tussen de weilanden of een bezoek brengen aan één van de mooie musea die je vindt in de Achterhoek.

 

Fietsen, Wandelen, Mountainbiken
De Achterhoek is prachtig om te fietsen, te wandelen of te mountainbiken. Op bezoekdeachterhoek.nl vind je de mooiste wandel en fietsroutes, denk hierbij aan het wandelen door de prachtige bossen die Lochem kent, of wandel door één van de historische steden die de Achterhoek kent, elke stad of dorp ziet er weer anders uit en kent vele verrassingen. Ook de routes van mooi-achterhoek.nl worden met trots vermeld bij Bezoek de Achterhoek.

Met de mountainbike is het in Lochem goed vertoeven. In Lochem ligt een uitdagende mountainbikeroute met diverse knooppunten zodat je je niet hoeft te vervelen.

Op de fiets kent de Achterhoek ook veel verschillende streken, fiets bijvoorbeeld de acht kastelen route en je komt langs een aantal mooie landgoederen en kastelen in de Achterhoek.

 

Bourgondisch

De Achterhoek staat natuurlijk ook bekend om zijn bourgondische keuken, op bezoekdeachterhoek.nl vindt je de horeca in de Achterhoek. Dus heb je geen zin om te koken, bij ons vindt je makkelijk waar je kan eten. En heb je geen zin om de deur uit te gaan dan laat je het toch gewoon bezorgen?

 


Winkelen

De Achterhoek kent vele steden en dorpen met allen hun eigen unieke karakter, historie en verhaal. Struin door de binnenstad langs de leuke boetiekjes, eetwinkeltjes en winkels met streekproducten. Ook kan u in de Achterhoek natuurlijk terecht bij de grote warenhuizen en winkelketens.

 

Verblijf

Een verblijf in de Achterhoek is heel divers, zo kan je slapen in de meest luxe hotels gelegen in bijvoorbeeld het bos, een bed & Breakfast tussen de weilanden of midden in een dorp of stad maar denk ook aan één van de vele campingsboerencampings en recreatieparken in de Achterhoek. De Achterhoek is van alle markten thuis, wij brengen dit helder en overzichtelijk in beeld.

Benieuwd naar wat er nog meer te doen is in de achterhoek?

 

De website van Bezoek de Achterhoek.

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen