×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Oud-Hollandse spellen huren

Oud-Hollandse spellen huren

De oud-Hollandse spellen mochten uiteraard niet missen tussen onze verzameling aan diverse spellen en activiteiten. De spellen zijn  allemaal eenvoudig te begrijpen en is dus door jong & oud te bespelen. De spellen zijn bij u op locatie te spelen of bij Unieke Uitjes in de hal. Als u het graag bij Unieke Uitjes wilt doen, dan kunt u ook voor het arrangement ‘indoor zeskamp‘ kiezen. Dit arrangement biedt u de mogelijkheid om met een groep alle spellen te spelen door middel van duo’s. Dit zodat er uiteindelijk een winnend duo gekozen kan worden aan de hand van de punten.

 

Unieke Uitjes beschikt over de volgende spellen:

 

 

 

De prijsuitreiking:

Uiteraard is er aan het eind van de dag een prijsuitreiking. Wij hebben voor de winnaars een rozenkrans. De uitreiking zorgt altijd voor veel hilariteit en een positieve afsluiting van uw personeelsfeest of familiedag.

 

 

Uitleg spellen:

 

Bierpul schuiven:

Bij bierpul schuiven nemen 2 teams het tegen elkaar op. De bedoeling is om de bierpul in het juiste vak te schuiven van onze 5 meter lange bierschuif baan. Let op dat ze niet over de rand geschoven worden want dan verdien je geen punten!

 

Stokvangen:

Probeer zo veel mogelijk stokken te vangen door middel van een snel reflex. De groep die de meeste stokken heeft gevangen mag zich de winnaar van dit spel noemen. Ook beschikken wij over “Klompvangen”.

 

Reuze ring werpen:

Ring werpen is echt iets voor mensen met een goede hand/oog coördinatie. En je zult zien dat het veel moeilijker is dan het lijkt.

 

Reuze pizza:

Een spel dat wordt gespeeld met twee spelers van elk team. Balanceer de schijven op een reuze pizza. Schuiven de stenen eraf na jouw zet? Dan heb je verloren. Werk dus goed samen om zoveel mogelijk punten te winnen.

 

Schijfrol baan / Wielrollen:

Rol de houten schijf in het juiste vak en haal hiermee zoveel mogelijk punten naar binnen voor jouw team!

 

Airhockey:

Wij spelen het spel 2 tegen 2 per tafel, dit maakt het spel nog veel sneller en spannender. Airhockey heeft, anders dan de naam doet vermoeden, niets te maken met de hockeysport zoals die op het veld wordt gespeeld. Het is een spel dat bestaat uit een tafel, een puck en 4 pods (houten handgrepen) waarmee de puck in de goal geslagen moet worden. Voor 4 personen.

 

Trilspiraal:

Het overbekende, zenuwslopende spel. Beweeg de handgreep over de spiraal zonder dat deze elkaar raken. Haal jij het einde?

 

Paardenrace:

Beweeg jouw paard sneller over de baan dan jouw tegenstander. Alleen met handigheid en volle inzet win je dit spel.

 

Trekbiljart:

De biljartbal balanceert op 2 stokken. Door de stokken gecontroleerd te bewegen plaats je het balletje precies in de hole. Concentratie vereist!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen