×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Lichtenvoorde

Uitjes in Lichtenvoorde

Uitjes in Lichtenvoorde. Ben je op zoek naar een Uitje of een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familieweekend, vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Unieke Uitjes biedt vele activiteiten aan in de omgeving. Van Solextocht, TukTuk’s, Tandems, Laser-Kleiduifschieten tot Scherpschutters-arrangementen, lasergamen en Klootschieten, alles is mogelijk. Staat jouw idee er niet bij? Informeer of wij het toch mogelijk kunnen maken!

 

 

Over Lichtenvoorde:

Een dynamisch dorp met veel saamhorigheid. In de kern is het goed toeven met voldoende winkels en horeca mogelijkheden, en in de omgeving vindt je een prachtig landschap, veel rust en volop ruimte. Voor de bewoners is er een keuze aan sociale, culturele en onderwijsvoorzieningen, verenigingen en sportclubs. De Markt als rustpunt in het bruisende winkelcentrum, heeft het karakter van een horecaplein met cafés, restaurantjes en terrassen.

 

 

Eten en drinken:

In Lichtenvoorde werkt Unieke Uitjes.nl samen met restaurant Skik & Zo, een goed restaurant gelegen bij de ingang van Residence Lichtenvoorde: Ervaar de gezelligheid en informele sfeer van Skik & Zo en kijk uit over de groene velden van Residence Lichtenvoorde.

 

Voor indoor activiteiten en als je iets wilt organiseren in de avond is de combinatie van Unieke Uitjes en Skik & Zo een garantie voor gezelligheid.

 

 

Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Uitjes in Lichtenvoorde geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen