×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Deventer

Een zeer groot aanbod qua Uitjes in Deventer

 

Over Deventer:

Uitjes in Deventer: Deventer is één van de oudste steden van Nederland. De binnenstad is bijzonder rijk aan leuke straatjes en pleinen met gezellige winkeltjes in oude pakhuizen. Ook aan de kade bij de IJssel is het goed toeven. Het plein ‘de Brink’ is het hart van de stad waar op vrijdag en zaterdag de markt plaatsvindt en in de zomer alle terrasjes vol zitten. Hier zijn leuke restaurants en cafés te vinden, net als rond het plein het Grote Kerkhof.

Neem het pontje over de IJssel en geniet van een picknick op de oever van deze prachtige rivier.

 

 

 

Unieke Uitjes in Deventer:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Deventer aan. Huur een solex , E-chopper of een coole Amerikaanse tandem. Verken de stad in een TukTuk. De oude brug en het pontje over de prachtige IJssel zijn uiteraard een mooie aanvulling op alle tóch al bijzondere routes en activiteiten in Deventer. Liever een sportievere activiteit voor je gezelschap? Ook dat is mogelijk, denk bijvoorbeeld aan lasergamen, een zeskamp of boogschieten.

Combineer een bezoek aan de plaatselijke bierbrouwerij (DAVO) met een te gekke pubquiz. De leukste uitjes voor de scherpste prijs.

 

Kom je met jouw familie, vriendengroep of collega’s in Deventer en wil jedit verblijf optimaal verzorgd en gezellig laten verlopen?

Neem gerust contact op om met ons te overleggen over de mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen