×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Indoor activiteiten

Centraal gelegen in de Achterhoek, heeft Unieke Uitjes veel indoor activiteiten aan te bieden voor jou. Spannende en uitdagende activiteiten, zoals een indoor zeskamp, lasergamen, boogschieten of een spelshow. De indoor activiteiten zijn ontzettend gezellig in de winter maar ook ontzettend leuk in het hartje van de zomer! De indoor activiteiten zijn een mooie invulling van je middag / avond met gegarandeerd veel gezelligheid. Wij zullen deze activiteiten volledig voor je verzorgen, van de uitleg tot de scoreformulieren en alle verdere benodigdheden.

 

Je kunt er voor kiezen om met je groep naar onze gezellige activiteitenhal in Laren Gld met een prachtig uitzicht te komen of om onze activiteiten inclusief een ervaren instructeur naar jou toe te laten komen. Alles is mogelijk in goed overleg.

 

Ons indoor assortiment staat weergegeven onderaan deze pagina.

 

Alle activiteiten zijn te combineren met elkaar, als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Ook voor een op maat gemaakte offerte mag je uiteraard contact opnemen met ons. Dit kan door te bellen naar 0573-740004 of te mailen naar info@uniekeuitjes.nl.

 

Wij hebben ervaren trainers/begeleiders en gegarandeerd de scherpste prijzen in de regio. Wij bieden uitjes aan voor elk budget voor 2 personen tot 500 personen. Op deze manier kunnen wij zeer scherpe arrangementen en leuke uitjes aanbieden en jij als gast wordt volledig ontzorgd. Immers het is jouw dagje uit. Wil je enkel een Solex, E-chopper of Tuk Tuk huren? Dan kan dit natuurlijk ook.

 

Unieke Uitjes logo

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen
[uitjes product_tag="indoor-activiteit"]