×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Gorssel

Over Gorssel:

Het gezellige Gorssel heeft een dorpse sfeer en tevens een regionale functie met winkelaanbod, verenigingen en voorzieningen die daarbij passen. Nabij Gorssel kunt je genieten van de bosrijke omgeving aan de ene, en de uiterwaarden van de IJssel aan de andere kant.
Het is prettig winkelen in de sfeervolle dorpskern met het brede aanbod van zowel stijlvolle als praktische winkels. Midden in het dorpscentrum van Gorssel staat het grootste museum voor Nederlands modern realistische kunst, Museum MORE. In Gorssel en omstreken wonen veel artiesten en kunstenaars. Ook bekende Nederlanders die de drukte van het westen willen ontvluchten komen vaak in Gorssel uit.

 

 

Unieke Uitjes in Gorssel:


Unieke Uitjes.nl en Eetcafé de Hoek bieden jou vanuit het hart van Gorssel de leukste uitjes en activiteiten.

Geniet samen van de omgeving met een tochtje per Trigger, of ga er met de hele groep op uit op E-choppers, solexen of een lange skeltertrein. Doe een arrangement met luchtbuks schieten of lasergamen. Of kies één van de vele andere mogelijkheden die Unieke Uitjes biedt.

 

De hoek is een gezellig eetcafé waar van alles te doen is, en waar ze het je zo aangenaam mogelijk willen maken. Wil je lekker lunchen, dineren of een borrel drinken? Het is allemaal mogelijk in het centraal gelegen café met uitzicht op het dorpsplein of op het heerlijke zonneterras. Naast het café is er catering op maat en een zaal beschikbaar om uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag te vieren.

 

Wordt je al enthousiast en wilt je overleggen over de vele arrangementen en mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op!

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen