×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Activiteiten en uitjes in de Hanzesteden

Activiteiten en uitjes in de Hanzesteden

Uiteraard bieden wij ook unieke uitjes aan in de Hanzesteden Deventer en Zutphen. In deze twee Hanzesteden is het mogelijk om activiteiten of uitjes te combineren met een overnachting zodat jij optimaal kunt genieten van de stad en haar omgeving. Zowel Deventer als Zutphen bevinden zich aan de IJssel: dit biedt volop mogelijkheden tot recreatie op het water. De activiteiten en uitjes in de Hanzesteden die wij je kunnen aanbieden zijn zeer divers. Wij bieden onder andere aan:

 

Deze uitjes zijn perfect geschikt om de prachtige omgeving van de stad te verkennen. Deze activiteiten zijn slechts een kleine greep uit de activiteiten en uitjes die wij jou kunnen aanbieden. Ook bieden wij bijvoorbeeld een schietarrangement met een divers assortiment aan wapensoorten aan. Uiteraard is dit mogelijk op locatie in de Hanzesteden (mits deze locatie veilig is). Wij hebben zoal:

Wil je met meerdere wapensoorten schieten in één activiteit? Dan hebben wij een schietarrangement voor jou waar je de mogelijkheid krijgt om met 5 verschillende wapensoorten te schieten.

 

Diverse spelshows kunnen uiteraard niet ontbreken bij Unieke Uitjes. Daarom hebben wij voor jou diverse spelshows die onder professionele begeleiding gespeeld worden. De spelshows die wij jou kunnen aanbieden:

 

 

Over de Hanzesteden

 

Deventer:

Deventer is een stad in de provincie Overijssel. De Hanzestad is een van de oudste steden van Nederland en maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond. Dat Deventer een van de oudste steden van Nederland is valt nog goed te zien. De prachtige omgeving en de stad staan vol met statige oude panden en moderne architectonische hoogstandjes. De binnenstad van Deventer is tevens rijk aan kunst en cultuur, met talloze boekwinkels en musea. De omgeving van Deventer kent vele natuurgebieden en is dus een perfecte locatie voor een activiteit of een uitje.

 

Zutphen:

Zutphen is een belangrijke stad in de provincie Gelderland en ligt (net zoals Deventer) aan de IJssel. Als onderdeel van de Hanze was het een zeer succesvolle handelsstad rond 1400. In Zutphen zijn diverse historische gebouwen te vinden, die herinneren aan deze periode. Veel van deze gebouwen werden gebouwd met een toren, daarom werd Zutphen ook wel de Torenstad genoemd. Unieke Uitjes biedt jou veel diverse activiteiten en uitjes in Zutphen. Ontdek de stad bijvoorbeeld met onze unieke voertuigen, of neem deel aan een actief uitje.

 

Hanzesteden UniekeUitjes

 

 

Wil je meer informatie over UniekeUitjes in de Hanzesteden? Neem gerust contact met ons op!

T: 0573- 74 00 04

M: info@uniekeuitjes.nl

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen