×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Muziek Bingo

Prijzen:

DuurMaximaal aantalPrijs p.p.Minimum aantalWaar
1,5 tot 2 uurGeen maximum€ 18.5020Overal mogelijk

 

Wij hebben prachtige locaties beschikbaar in Laren GLD (Deventerweg 67C) of Borculo (Hambroekweg 8) waar je dit leuke spel kunt komen spelen. Op deze locaties kunnen wij ook verschillende catering opties aanbieden om jouw uitje helemaal compleet te maken! Denk bijvoorbeeld aan een lekker kopje koffie of thee met een ambachtelijk gebakje van onze lokale patissier. Maar ook compleet verzorgde barbecues en (lunch)buffetten behoren tot de mogelijkheden! Klik hier voor meer informatie.

 

Wij kunnen het plezier van de Muziek Bingo natuurlijk ook naar jou toe brengen! Deze leuke activiteit kan overal plaatsvinden. Wij zorgen voor alle materialen en een enthousiaste spelbegeleider, jij hoeft alleen maar te genieten van dit Unieke Uitje! Voor boekingen op locatie worden transportkosten berekend op basis van reistijd en afstand vanaf onze locatie in Laren GLD.

 

Onze muziekbingo is fantastisch! Lekkere meezingers, humoristische presentatie en leuke prijzen. Staat het nummer wat gespeeld wordt op je bingokaart? Streep hem dan af om kans te maken op BINGO. Wat wil je nog meer? Een goede sfeer gegarandeerd! Zodra het spel is begonnen komt men er vaak achter hoe spannend het is. Bijna iedereen laat zich meeslepen in het spel.

 

Muziekbingo in de achterhoek, spot goedkoop.

 

Dit swingende spel gaat als volgt: De presentator trekt één voor één een bal met een getal erop wat correspondeert met een muzieknummer, staat het muzieknummer op je kaart? Dan mag je deze markeren of doorstrepen. De eerste speler met een kaart waarvan alle getallen in een rij of kolom genoemd zijn, roept BINGO! Er worden uiteraard meerdere rondes gespeeld. Dit leuke spel kan gespeeld worden door jong en oud.

 

Ons aanbod:

Speel 1 ronde muziek BINGO en nog een snelle ronde cijferbingo voor € 18.50 per persoon (duur circa 1,5 uur of zo lang of kort u wenst). Dit is inclusief ludieke prijzen, professionele apparatuur en enthousiaste begeleiding.

 

De muziekbingo is een superleuke onverwachte activiteit, bijvoorbeeld als onderbreking bij een borrel, bedrijfsfeest, vergadering of tijdens een familiedag. Niemand verwacht het; dit maakt jouw uitje weer Uniek!

 

Inclusief:

  • – Goedlachse presentator of presentatrice
  • – Heerlijke muzieknummers
  • – Professionele Bingo Blower met vliegende ballen
  • – Geluidsapparatuur, bingo kaarten en pennen.
  • – Leuke en soms hilarische prijzen
  • – Te boeken op jouw gewenste dag en tijdstip!

 

Muziek bingo

Lees meer

Muziek bingo

  • Vanaf € 18.50 per persoon
  • Minimum van 20 personen
  • Duur 1,5 tot 2 uur.