×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Barchem

Unieke Uitjes in Barchem!

Voor unieke uitjes en activiteiten bent je bij Unieke Uitjes aan het juiste adres! Ook in Barchem verzorgen wij alle mogelijke activiteiten en uitjes.

 

Een aantal jaar geleden ging het niet zo goed met Barchem: de vergrijzing had toegeslagen en vele huizen stonden te koop. Het waren de Barchemers zelf die in actie kwamen. Zij zetten ‘Barchem te Koop’ op, een actie om jonge mensen zover te krijgen de grote stad te verlaten en de reuring terug te brengen in het dorp. Een actie die goed gelukt is, want in Barchem is weer veel te doen en te beleven.

 

Barchem ligt aan de voet van de Lochemse Berg, en dat biedt zeer veel mogelijkheden voor prachtige uitjes in de natuur. Verken de omgeving geruisloos op een stoere Amerikaanse tandem of volledig elektrische TukTuk. Ook op een authentieke Solex kun je de natuur verkennen. Wij kunnen alles voor jou regelen: het transport van de Solexen, de route die je rijdt; zelfs authentieke pothelmen en jassen brengen wij voor jou mee. Omdat Barchem aan het streekriviertje de Berkel ligt, is zelfs een compleet verzorgde kanotocht mogelijk! Wil je liever een potje lasergamen in een van de bossen? Geen probleem, wij regelen dit voor jou!

 

Bruisend Barchem.

In Barchem werken wij samen met diverse horecagelegenheden. Organiseert je een bedrijfsuitje of personeelsfeest en ben je op zoek naar een avond vol vermaak voor uw collega’s? Neem dan contact op met Unieke Uitjes. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende spelshows, zoals bijvoorbeeld onze Pubquiz, ‘Ik hou van Holland’ en de muziekbingo. Ook hebben wij een speciaal Casino Avond Arrangement, waarbij je je zelf een aantal uur heerlijk in Monte Carlo kunt wanen.

 

Barchem bruist weer als nooit tevoren. Het dorp staat niet langer ‘te koop’ maar dankzij Unieke Uitjes is er wel genoeg ’te huur’.

 

Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden om van jouw uitje een onvergetelijke dag te maken.

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen