×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Diepenheim

Over Diepenheim:

Uitjes in Diepenheim: Diepenheim is een stadje in de gemeente Hof van Twente in de provincie Overijssel. De stad is gelegen aan De Regge. Diepenheim vormt een centrum voor de beeldende en moderne kunst, maar staat ook bekend om de vele kastelen en havezaten die het rijk is. Deze kastelen en de bijbehorende landgoederen nemen een voorname plaats in. Vaak zijn ze bewoond, maar de omringende landgoederen zijn wel vrij toegankelijk. Bijzondere attracties zijn de korenwatermolen Den Haller, het Oranjemuseum Nieuwe Haghuis én de Kunstvereniging Diepenheim. Aanraders zijn ook Kunstmanifestatie Kunstmoment en de Brocante Parade.

 

 

 

Unieke Uitjes in en rond Diepenheim:

Unieke uitjes heeft het grootste aanbod aan leuke uitjes en activiteiten in Diepenheim. Ga eens toeren door de omgeving van Diepenheim op een tandem of een Solex. Ontdek het stadje met een TukTuk of samen in een lange skeltertrein. Uiteraard is het ook mogelijk om met de ‘E-Chopper‘ de prachtige omgeving te verkennen.

Unieke Uitjes heeft jou nog veel meer te bieden. Denk bijvoorbeeld eens aan een arrangement “schieten met 5 wapensoorten” of lasergamen. Doe mee aan een gezellige muziekbingo, of één van de vele andere mogelijkheden om jouw uitje onvergetelijk te maken.

 

 

Neem gerust contact met ons op om te overleggen over de vele mogelijkheden voor een gezellige activiteit of arrangement.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen