×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Bathmen

Uitjes in Bathmen:

Uitjes in Bathmen: Bathmen is een levendig dorp in Salland, gelegen tussen Deventer en Holten. Het dorp is gezellig, kleinschalig en puur. Saksische boerderijen in groene velden met roodbonte koeien afgewisseld met prachtige bossen bepalen het karakteristieke beeld rond Bathmen. Het dorp zelf mag dan wel niet al te groot zijn, er is altijd wel iets te doen!

 

 

Unieke Uitjes in Bathmen:

In het prachtige landschap rond Bathmen kunt je heerlijk toeren op een Solex of in een Trigger. Ook in een TukTuk of  op de E-Choppers kun je het prachtige Salland ontdekken! Bathmen is gelegen aan de Oude Schipbeek, waarop je ’s zomers een heerlijke kanotocht kunt gaan varen. Unieke Uitjes biedt nog meer diverse vervoersmiddelen om de prachtige omgeving van Bathmen te verkennen en te genieten van de afwisselende natuur.

Ook bieden wij diverse activiteiten en spelshows aan in Bathmen. Denk bijvoorbeeld eens aan een zeskamp, jongens tegen de meisjes lasergamen of schieten met onze diverse wapensoorten.

 

 

Over ons startpunt en/of eindpunt in Bathmen:

Wij werken in Bathmen samen met Hét Café Braakhekke. In en rond Bathmen is Hét Café Braakhekke een begrip. Hét Café is de winnaar van de publieksprijs van de Misset Horeca top 100 2014/2015. Er heerst een gezellige open sfeer en iedereen is welkom. De ideale locatie voor bijvoorbeeld een Pubquiz van Unieke Uitjes!

 

 

Neem contact met ons op om te overleggen over alle mogelijkheden voor Uitjes en Activiteiten. 

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen