×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Vrijgezellenfeesten

Laat ons je vrijgezellenfeesten regelen: 

Moet je een vrijgezellenfeest regelen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Weinig tijd om iets te regelen, of lukt het je niet om een afwisselende dag samen te stellen binnen een bepaald budget? Laat ons je vrijgezellenfeesten regelen! Voor een schappelijke prijs regelen wij een dag vol afwisselende activiteiten waar desgewenst eten en drinken ook bij is inbegrepen. Dus geen verrassingen achteraf en alles wordt voor je geregeld.

 

Je geeft de volgende zaken door m.b.t. je vrijgezellenfeest:

  • Hoeveel personen,
  • Datum,
  • Begintijd van programma en gewenste eindtijd programma.
  • Budget
  • Speciale wensen

 

 

Voorbeelden qua activiteiten:

Je wordt met je vrienden ontvangen met een kop koffie en wat lekkers, na een uitleg ga je een mooie toertocht maken op onze Solexen, Choppers of in onze TukTuk. Na deze tocht ga je kajakken, lasergamen of met elecktronische jachtgeweren kleiduifschieten. Liever een indoor zeskamp, een tandemtocht met onze cruisertandems, een workshop, een rondje karten, een beauty-arrangement, een workshop van de bekende kunstschilder PeKo, of een high-tea? Alles is mogelijk. En dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Na de activiteiten is het tijd om lekker te eten en uiteraard een feestje te bouwen.

Mogelijke arrangementen zijn hier te vinden. Uiteraard kunnen we ook arrangementen samenstellen uit andere activiteiten.

 

Voorbeelden qua eet- en drink arrangementen:

Wij kunnen al BBQ arrangementen aanbieden vanaf €24,75 euro bij jou op locatie of bij een van onze bevriende horecazaken. Per woonplaats is het arrangement en aanbod anders. Dit maakt dat we leuke en afwisselende arrangementen kunnen samenstellen. Drankjes inclusief? Wij bieden verschillende drankafkoop pakketten aan van 2,5, 3 of 4 uur. Uiteraard bieden wij veel meer aan dan alleen BBQ arrangementen. Er valt te denken aan:

  • Buffetten (stamppot, hapjes, tapas, broodjes, toetjes en zeer luxe buffetten)
  • Onbeperkt tapas eten (sharing concept)
  • Walking dinner (je eet jouw voorgerecht, diner en toetje steeds in een ander restaurant op loopafstand van elkaar)
  • BBQ arrangement met eigen kok.

Voor het eten en voor de drankjes geldt dat wij voor jou zeer scherpe prijsafspraken hebben gemaakt met verschillende horecazaken. Je geeft uw voorkeur aan en wij zorgen dat het geregeld wordt.

 

Vrijgezellenfeesten voor elk budget:

Een vrijgezellenfeest kan met een klein budget, maar wij kunnen ook groots uitpakken, dat is aan jullie. We kunnen eigenlijk alles wat je wenst regelen, we hebben een groot aanbod in activiteiten. Een all-in vrijgezellenfeest begint vanaf 70 euro, meerdere activiteiten maakt het uiteraard duurder.

 

Vragen? Bel of mail gerust naar info@uniekeuitjes.nl of 0573-740004

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen