×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Spelshows

De leukste spelshows van Nederland!

Een middag/avond van quizzen, muziek, casino of rad van avontuur, verzorgd door een enthousiaste presentator die van iedere gelegenheid een groot feest maakt. Kijk hieronder voor de ruime keuze van spelshows. Onze presentatoren zijn oprecht geïnteresseerd, zorgen voor voldoende interactie en laten jou genieten van een middag/avond waarbij niets moet. Alleen bij ons kun je terecht voor de meest unieke belevingen. In overleg zijn er shows ook samen te voegen en/of aan te passen naar jouw wens.

 

Ons spelshow assortiment staat onderaan deze pagina.

Spelshows zijn een ontzettend leuke activiteit voor op je familiefeesten, vrijgezellendagen, vergaderdagen of als avondje uit met je vrienden. Deze spelshows kunnen we zowel bij jou thuis als op onze prachtige locatie in Laren GLD verzorgen. Alles is mogelijk in goed overleg. Een hapje of drankje erbij op onze locatie? Ook dit kunnen we voor jou verzorgen.

Een etentje in combinatie met een hilarische spelshow? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, plezier gegarandeerd! Ontdek de strijd, die de teams onderling met elkaar aangaan en zie de talenten in elkaar naar boven komen. Beleef zelf de spelshow van televisie; “Ik hou van Holland”, “De jongens tegen de meisjes”. Of juist geheel iets anders, het kan allemaal bij ons.

 

Alle shows kunnen uiteraard ook gecombineerd worden, voor meer informatie kun je contact opnemen met ons.

Spelshows geheel verzorgd door Unieke Uitjes, bel ons gerust!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen
[uitjes product_tag="spelshows"]