×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Apeldoorn

Unieke Uitjes in Apeldoorn

Opzoek naar leuke activiteiten of uitjes in Apeldoorn? Even Unieke Uitjes bellen!

 

 

Koninklijk genieten

Honderden jaren geleden trok stadhouder Willem III naar Apeldoorn. Hij liet paleis het Loo bouwen en gebruikte dit nieuwe huis wanneer hij zin had om eens lekker van de natuur rondom Apeldoorn te genieten. Zelfs nadat Willem koning van Engeland werd, was hij nog vaak genoeg in Apeldoorn te vinden om te jagen en te genieten van de groene natuur.

 

Ook tegenwoordig valt er nog meer dan genoeg natuur te bewonderen in Apeldoorn. Ontdek de kleurrijke hoofdstad van de Veluwe samen met Unieke Uitjes! Wij hebben weliswaar geen gouden koets maar kunnen je wel koninklijk rondrijden in een moderne elektrische TukTuk. Je zult je de koning te rijk voelen, wanneer je zacht zoevend langs de paleistuinen rijdt.

 

 

De Veluwe op

Wil je liever het buitengebied van Apeldoorn verkennen? Denk eens aan een prachtige tocht over de Veluwe samen met jouw vrienden op onze authentieke Solexen, óf onze supermoderne E-Choppers. In de zomer kunt je heerlijk het water van het Apeldoorns Kanaal op met een Canadese Kano van Unieke Uitjes. In alle rust de natuur in, en genieten van een heerlijke Picknick op de Hoge Veluwe, kan met onze stoere Amerikaanse tandems.

 

 

Unieke Uitjes komt bij jou thuis

Unieke Uitjes verzorgt ook alle gewenste activiteiten en uitjes op een door jou gekozen locatie. Altijd al eens willen schieten met vijf wapensoorten, willen lasergamen of een Pubquiz willen spelen onder begeleiding van een professionele quizmaster? Bij Unieke Uitjes kan het allemaal. Wij komen graag naar jou toe in Apeldoorn, of het nu in jouw eigen zaaltje, bedrijfshal of persoonlijke paleis is.

 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk gerust rond op onze website of neem contact met ons op!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen