×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Elektrische scooter huren

Onze elektrische scooters zijn van het opkomende merk E-Cooter. De scooters zijn van alle gemakken voorzien en zeer veilig. De elektrische scooters hebben een uitstekende accu, die tot wel 90 kilometer kan afleggen. Op de Elektrische scooter bevindt zich een achter rekje en voetsteunen, waardoor kinderen ook veilig achterop kunnen zitten. De scooter heeft een moderne look met mooie retro elementen. Bij deze scooter is overal over nagedacht, door een monoshock schokbreker rijdt de scooter zeer comfortabel. Hierdoor is elke oneffenheid op het wegdek eenvoudig om te zetten in een vloeiende beweging. De E-Scooters hebben een maximale snelheid van 25 km/uur.

 

Bij het huren van een E-Scooter krijg je ook een leuke route mee, waardoor je verzekerd bent van een geweldige tocht langs mooie plekken in de Achterhoek. Deze route krijg je mee op papier maar kun je ook eenvoudig in je telefoon zetten. De E-Scooters zijn uitgerust met telefoonhouders zodat het navigeren heerlijk simpel en zorgeloos is.

 

Prijzen E-Scooter huren

DuurPrijsBijzonderheden
1 uur€ 29.00Inclusief route.
2 uur€ 34.50Inclusief route.
3 uur€ 39.50Inclusief route.
Daghuur (Uiterlijk 17:30 inleveren)€ 63.00Maximaal bereik van ±90km (afhankelijk van weersomstandigheden en rijgedrag)

 

Belangrijk

  • – Rijbewijs verplicht. (auto, scooter/brommer of motor)
  • – Helm verplicht
  • – Maximaal gecombineerd gewicht van ongeveer 150 kg

 

 

 

familie op scooter

 

 

 

Verschil met de E-chopper

Bij Unieke Uitjes is het ook mogelijk om een E-chopper in plaats van een E-Scooter te huren. Dit is ook een soort elektrische scooter maar deze beschikt over een kleiner zitgedeelte, hierdoor is het niet mogelijk om met 2 personen op een E-chopper te zitten. Bij onze E-scooter is het wel mogelijk om met 2 personen op 1 scooter te zitten, hierdoor kun je heerlijk genieten met 2 personen. Daarentegen kan de E-Chopper iets sneller en is het een prachtige, stoere verschijning. Ook zijn de E-Choppers net iets goedkoper om te huren.

 

Wil je liever met onze E-chopper rijden? Klik dan hier.

 

 

Unieke Uitjes logo

 

Lees meer

E-scooter huren

  • Vanaf € 29.00 per E-Scooter
  • Eventuele bijrijder kan gratis achterop.
  • Inclusief route, volle accu en WA-verzekering