×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Uitjes in Harfsen

Het grootste aanbod aan uitjes in Harfsen

Uitjes in Harfsen: Geniet met een ontspannen tochtje van de prachtige omgeving van Harfsen. Harfsen is snel en gemakkelijk te bereiken vanaf onze bedrijfshal in Laren. Dit maakt Harfsen zeer geschikt om te ontdekken met één van onze prachtige unieke vervoersmiddelen. Denk bijvoorbeeld eens aan onze Solexen, TukTuk’s, Triggers, Tandems óf onze E-Choppers! Naast deze vervoersmiddelen biedt Unieke Uitjes ook andere diverse activiteiten en spelshows zoals lasergamen, de Zeskamp, de Halve Zeskamp, Ik Hou Van Holland of een Pubquiz.

 

 

 

Over Harfsen:

Harfsen is een dorp gelegen tussen Deventer en Lochem. Het is een heerlijke plek om er eens lekker tussenuit te gaan. De vele campings in de omgeving staan garant voor gezelligheid, gastvrijheid en rust. Tijdens jouw tocht door Harfsen kunt je genieten van een korte pauze bij de sfeervolle Haarbroekse Vijvertuin’, misschien wel één van de best bewaarde geheimen van de regio. De Haarbroekse Vijvertuin is een theeschenkerij met spreukentuin. Deze spreukentuin bestaat uit allerlei kunstobjecten, gemaakt van oude materialen. Binnen en buiten zijn in totaal meer dan 200 spreuken en gezegdes uitgebeeld. De Haarbroekse Vijvertuin is geen speeltuin, maar toch voor de kinderen erg leuk. En ook zul je je ogen uitkijken.

Ook kun je er voor kiezen om een korte pauze te houden bij Brasserie de Waterjuffer, gevestigd op een prachtige camping. De horeca en snackbar van de Brasserie zijn zeer aan te raden. Je kunt hier heerlijk genieten van een lunch of het diner na een lange en prachtige route. In de Brasserie zul je je snel thuis voelen door het gezellige restaurant en het heerlijke eten.

 

 

Kijk op de homepage voor nog meer mogelijkheden, en neem gerust contact op voor overleg.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen