×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Teuge

Uitjes in Teuge

Uitjes in Teuge. Unieke Uitjes biedt veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag. Voor uitjes met kleine of grote groepen, bedrijfsuitjes, familie-uitjes of vrijgezellenfeesten, we hebben voor ieder wat wils. Maak met z’n allen een tocht op onze prachtige cruiser tandems, of met 7 personen in de vrolijke elektrische TukTuk’s. Boek een arrangement laser- kleiduivenschieten of misschien Boog- en Kruisboogschieten. Alles met goede begeleiding van onze enthousiaste instructeurs. Wij hebben veel activiteiten voor binnen en buiten, overdag of ’s avonds.

 

Over Teuge:

Rondom het Vliegveld Teuge is altijd wat te zien op de grond en in de lucht. Zeker op een zonnige dag is het genieten op Vliegveld Teuge, kijkend naar alle denkbare vliegbewegingen van particuliere vliegtuigen, de zweefvliegclub of de parachutisten. Wij bieden je een aantal losse activiteiten aan en een aantal arrangementen.

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

 

Heeft u andere wensen? Geef het aan! Wij overleggen graag met je om jouw dag zo geslaagd mogelijk te maken!
Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Uitjes in Teuge geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen