×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Museum More Gorssel

Toeren op een andere manier, gecombineerd met Museum More

De achterhoek heeft veel te bieden, natuur én cultuur. Een tocht met een Chopper, Tandem, Tuktuk of een solex door een prachtige omgeving via Museum More, is één van de dingen die wij aanbieden.

Over Museum More

Als grootste museum voor Modern Realisme vormt de kunstcollectie van Hans en Monique Melchers de kern van Museum MORE. Het bijzondere museum heeft tot doel deze collectie, een belangrijk deel van ons nationaal cultureel erfgoed, te beheren voor toekomstige generaties en permanent voor een breed publiek toegankelijk te maken. Het museum wil de waardering voor Nederlandse realistische topkunst bevorderen. De nadruk ligt hierbij op 20ste-eeuwse en hedendaagse kunst. Naast de eigen collectie zijn er voortdurend wisseltentoonstellingen die het oneindig rijke spectrum van realistische kunst laten zien.

 

De keuze voor de situering van Museum MORE in de Achterhoek, komt voort uit de wens van de initiatiefnemers Hans en Monique Melchers. Met dit museum wil het echtpaar iets terug doen voor de regio waarin zij met veel plezier wonen. MORE’s hoofdlocatie is gehuisvest in Gorssel, vlakbij Deventer. De tweede locatie van MORE in Kasteel Ruurlo is sinds juni 2017 geopend. Het kasteel biedt een monumentaal thuis aan het werk en leven van Carel Willink.

 

Enkele van onze activiteiten in Gorssel:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Gorssel aan. Waarbij Museum More natuurlijk een mooie aanvulling kunnen zijn op de al mooie routes en activiteiten. Wij zijn gevestigd in Laren en dit is circa 10/15 minuten rijden vanuit Gorssel.

 

Museum More Gorssel combineren met Unieke Uitjes? Dat kan!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen