×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Laren

Uitjes in Laren

Uitjes in Laren. Unieke Uitjes.nl heeft Laren Gelderland als uitvalsbasis. Wij hebben een groot pand tot onze beschikking waar wij onze Solexen, tandems en alle andere apparatuur opslaan. Dit pand fungeert tevens als representatieve ontvangstruimte met heerlijke zitjes en een keurig buitenterras waar je na bijvoorbeeld een Solextocht even lekker kan uitrusten. Ook kunnen sommige van de workshops bij ons op locatie gehouden worden zoals Boogschieten of een indoor Drone workshop. Ook voor vrijgezellenfeesten met een klein budget is Laren de place to be!

Vanuit onze bezoek locatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod):

Uiteraard zijn alle combinaties te maken en kan er zo een dag vullend programma samengesteld worden waarbij er bijvoorbeeld ook een hapje en drankje genuttigd kunnen worden bij onze lokale horeca.

 

Lokale horeca in Laren:
Laren heeft een aantal fantastische horecazaken. Wij noemen:
– Restaurant/Café/ zalencentrum Witkamp
– Restaurant/Café/ Langenbaergh
– Hotel de Achterhoek
– Frieterie Aris

In samenwerking met de lokale horeca kunnen wij jou een aantal unieke arrangementen aanbieden.

 

 

Uiteraard zijn alle combinaties mogelijk. Heb je iets anders in gedachte? Bel of mail gerust. In goed overleg kan kunnen wij, geheel vrijblijvend, de leukste arrangementen voor jou samenstellen voor een zeer scherpe (All-in) prijs.

Unieke Uitjes.nl heeft een grote representatieve en gezellige ontvangsthal tot haar beschikking met vele zitplaatsen waar je jouw Uitje in Laren prima kunt starten.

 

 

Over Laren Gld:

Het Gelderse dorpje Laren ligt in de driehoek Deventer – Zutphen – Lochem. Met een kerk, bibliotheek, VVV, winkels en meerdere horecagelegenheden biedt het dorp alles waaraan het een mens niet mag ontbreken.

achterhoekLaren is niet groot met ongeveer 4.000 inwoners, maar wel zeer bekend. Onder andere van de jaarlijkse kermis, fietstochten en de Dikke Boom. Veel landgenoten hebben in hun vakantie dit Achterhoekse dorp aangedaan. Ook kun je genieten van de schoonheid van het dorp en haar omgeving.

Qua oppervlakte is Laren groot. In het buitengebied staan veel boerenbedrijven, vooral in de vorm van gemengd bedrijf met zowel akkerbouw als veeteelt. Deels verscholen in het groen liggen een aantal mooie landhuizen en kastelen.

Bij kasteel Verwolde staat de dikste eik van Nederland, met een omvang van 7,52 meter. De boom heeft vooral naam gemaakt door de tante en de oom van Annie M.G. Schmit die in deze boom wonen. Laren ligt zo in het, voor de Achterhoek zo kenmerkende, coulisselandschap. Een omgeving die echt de moeite waard is om bekeken te worden, wandelend, op de Solex of op de tandem.

Uitjes in Laren? Unieke Uitjes.nl!

 

 

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen