×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Activiteiten en uitjes in de Achterhoek

Activiteiten en uitjes in de Achterhoek

Unieke Uitjes biedt vele activiteiten en uitjes aan in de Achterhoek. De Achterhoek is een streek in de provincie Gelderland en een van de mooiste gebieden van Nederland. Unieke Uitjes biedt uiteraard ook kanoverhuur aan. Met onze prachtige kano’s kun je de rivieren en beken van de Achterhoek verkennen. Wij bieden verschillende vaarroutes in deze prachtige regio. Voor alle vaarroutes in de Achterhoek kun je naar Kanoverhuur Oost.

 

Elektrische scooters en E-Choppers

Ook hebben wij een ruim aanbod aan allerlei verschillende voertuigen, gemotoriseerd, elektrisch of ouderwets op spierkracht! Wil je de Achterhoek verkennen op een super gave E-Chopper? Ook dit is mogelijk bij Unieke Uitjes. Bij het huren van de e-Choppers kun je kiezen uit een rit van 2 uur of 3 uur en krijg je er een gratis route bij. Tevens beschikken wij over meerdere andere vervoersmiddelen. Bijvoorbeeld:

 

Indoor spelshows

Ook biedt Unieke Uitjes een ruim aanbod aan verschillende spelshows met professionele begeleiding. Wij bieden onder andere:

Deze spellen zullen gegarandeerd voor veel plezier en gezelligheid zorgen en zijn dus niet te missen op een bedrijfsuitje, teamfeest, vriendenavond, etc.

 

Diverse wapensoorten van UniekeUitjes

Unieke Uitjes beschikt ook over vele wapensoorten, zoals kruisbogen, handbogen, luchtdrukpistolen, buksen en blaaspijpen. Ook kun je bij ons laser kleiduifschieten, zowel indoor als outdoor. Schieten met de verschillende wapens kan bij ons in de hal, buiten of bij jou op locatie. Ook bieden wij een arrangement aan waar met maar liefst 5 verschillende wapensoorten geschoten kan worden! Liever een potje lasergamen? Ook dat kan bij Unieke Uitjes!

 

Bedrijfshal

Ons bedrijfspand is gevestigd in Laren (GLD) en bevindt zich dan ook in de Achterhoek. Hier kun je terecht voor al uw indoor en outdoor activiteiten. Dit pand is maar liefst 1000m² groot en biedt daarmee alle ruimte voor jouw activiteiten. Ook hebben wij een zeer mooie en grote ontvangstruimte waar je na jouw uitje lekker kunt bijkomen, eventueel onder het genot van een hapje en een drankje.

Pand UniekeUitjes

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen