×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Vorden

Uitjes in Vorden

Unieke Uitjes kan jou zeer veel leuke activiteiten en uitjes in Vorden en Bronckhorst aanbieden. Weekendje weg of personeelsfeest en je hebt nog geen leuke dag invulling? Laat ons je helpen. Wij hebben voor elk wat wils. Desgewenst leveren wij alles bij jou op locatie af. Bijna alles is mogelijk. Bijvoorbeeld een leuke Solextocht of met z’n allen op de Skeltertrein. Ga quizzen met en tegen elkaar, en leer vuurspuwen met een leuke workshop. Of kies uit één van de vele andere mogelijkheden van Unieke Uitjes. Alles met begeleiding van goede, enthousiaste instructeurs.

 

 

Over de plaats:

Het bekendst is Vorden vanwege het feit dat de regio acht kastelen telt, waarmee het een van de meest kastelen-rijke dorpen van Nederland is. Huis Vorden staat aan de rand van het dorp, de andere zeven staan er in een kring omheen. Er is een kastelenroute waarmee je alle kastelen per Solex of Tuk Tuk kunt bezichtigen.

De achtkastelenroute is in totaal 33 kilometer lang. Het is de eerste bewegwijzerde fietsroute in Nederland. Speciaal voor kinderen is er de Berendroute, een fietstocht van zo’n 20 kilometer rondom Vorden.

 

En daarnaast is Vorden zelf ook een bezoekje waard, met mooi bewaarde gebouwen en een gezellige winkelkern.

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

 

Ben je al nieuwsgierig geworden en wil je graag een Uniek Uitje in of bij Vorden? Neem gerust contact op voor overleg!

Tot ziens in Vorden!

 

Uitjes in Vorden, geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen