×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Zwiep

Uitjes in Zwiep

Unieke Uitjes kan jou zeer veel leuke activiteiten en uitjes in Zwiep en omgeving aanbieden. Weekendje weg, familiedag of personeelsfeest en je hebt nog geen leuke dag invulling? Laat ons je helpen. Wij hebben voor elk wat wils. Desgewenst leveren wij alles bij jou op locatie af. Alles is mogelijk. Voor alle uitjes en activiteiten kun je naar ‘Alle Uitjes’ in de menubalk gaan om zo een goed overzicht te krijgen van wat Unieke Uitjes allemaal in petto heeft.

 

 

Over restaurant de Witte Wieven

Restaurant & spelerij de Witte Wieven is een landelijk restaurant met veel eigen grond alwaar we activiteiten kunnen organiseren.
Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken. Bij slecht weer hebben we binnen een speelruimte zodat je nog lekker kan na tafelen. Bij mooi weer kunnen ze zich buiten vermaken met de beroemde loopbrug over het water of in het bos kijken of er nog heksen rondvliegen.
Verder is er een de dierenweide met ezels, schapen, lammetjes, een varken en kippetjes.

 

 

Over Zwiep

Zwiep is een klein Gelders dorpje in de gemeente Lochem. Een van de bezienswaardigheden in Zwiep is de Zwiepse Molen. De molen is in 1851 gebouwd. De molen is door de slechte windvang al meerdere keren verplaatst.

 

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze locatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen