×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Eibergen

Een zeer groot aanbod Unieke Uitjes in Eibergen.

 

Over Eibergen:

In 2018 was het precies 1250 jaar geleden dat Eibergen werd gesticht. Net zoals toen is Eibergen nog steeds een sfeervol dorp. Met al haar restaurants, cafés en eethuisjes biedt het centrum van Eibergen meer dan genoeg mogelijkheden om te eten, drinken en uit te gaan. Je vindt de smaak van Eibergen met name op dorpspleinen de Brink en het Grote Kerkhof, maar ook op andere kleine pleinen en in de straten van de historische binnenstad.
Wij bieden jou de mogelijkheid om samen met ons Eibergen te ontdekken, en de dag ook meteen goed af te sluiten.

 

 

Unieke Uitjes in Eibergen:

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Eibergen aan. Wij hebben verschillende leuke vervoersmiddelen zoals TukTuk’s, Solexen, E-choppers, Tandems, Fietstreinen en Triggers ter beschikking. Deze zijn ideaal om de mooie omgeving te verkennen. Eibergen staat bekend om haar prachtige buitengebied, maar heeft ook een prettige dorpskern.

Ook hebben wij veel schietsport en binnen activiteiten zoals een gezellige muziekbingo. Test je kennis en doe mee aan onze gezellige pubquiz, zo kan je ook een potje lasergamen of laat zien hoe snel en secuur je bent in onze Indoor Zeskamp.

 

Kortom: kijk ook even op de Welkomstpagina van Unieke Uitjes voor alle activiteiten, en neem contact met ons op om te overleggen over nóg meer mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen