×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Halle

De leukste uitjes in Halle!


Bent je opzoek naar een uitje in Halle of een leuke activiteit voor bijvoorbeeld een familieweekend, vrijgezellenfeest of een personeelsuitje? Unieke Uitjes biedt vele activiteiten aan in Halle. Om de prachtige omgeving van het Achterhoekse Halle te verkennen hebben wij allerlei vervoersmiddelen: van klassieke Solexen tot moderne TukTuks, Tandems, E-Choppers en Triggers. Daarnaast biedt Unieke Uitjes diverse activiteiten en spelshows waaronder: de zeskamp (zowel indoor als outdoor!), kanovaren, lasergamen, de pubquiz, ik hou van Holland en de Casino Avond. Dit kan allemaal op een door jou gekozen locatie.

 

 

 

 

Over Halle:

Dit sfeervolle dorp op de Halse rug ligt dichtbij Zelhem, in de gemeente Bronckhorst en is zeker het bezoeken waard. Hoewel Halle niet al te groot is, valt er genoeg te zien en te doen. In de omgeving kun je genieten van het bekende Achterhoekse coulisselandschap. Maak een tochtje langs bossen en weilanden en bekijk Landgoed Slangenburg en het Besselderslot. Vergeet vooral niet te genieten van de Achterhoekse gastvrijheid, bijvoorbeeld in café-restaurant en partycentrum Nijhof. Door Halle zijn verschillende fiets- en wandelpaden aangelegd. Het plaatsje Halle telt iets meer dan 2.180 inwoners, waarvan er ongeveer 710 in de dorpskern wonen. Genoeg te zien en te beleven in Halle!

 

Benieuwd naar een uniek uitje in Halle? Voor vragen kun je altijd terecht op het nummer: 0573 – 72 81 48. Via de mail kun je terecht bij info@uniekeuitjes.nl

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen