×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Schalkhaar

Uitjes in Schalkhaar en Colmschate

Uitjes in Schalkhaar. Op zoek naar een Uitje? Unieke Uitjes heeft vele uitjes, en uiteraard ook in (de omgeving van) Schalkhaar en Colmschate. Wij kunnen alles bij jou op locatie brengen. Ook kun je er voor kiezen om bij lokale horeca uw activiteiten te starten.

Unieke Uitjes heeft verschillende soorten uitjes, familie-uitjes, vriendinnenuitjes, teamuitjes en bedrijfsuitjes voor jou klaar staan. Je kunt een mooie Solextocht maken of een GPS tocht, rijden met een elektrische 7-persoons TukTuk of onze mooie Cruiser Tandems. Ook hebben wij verschillende spellen in de aanbieding of Schiet-arrangementen met verschillende wapens. Alles veilig en goed begeleid. Waar u ook voor kiest, onze enthousiaste begeleiders zorgen ervoor dat elk uitje een succes wordt.

Ook voor vrijgezellenfeesten of een Pubquiz kun je terecht bij Unieke Uitjes. De verschillende horecazaken en mooie omgeving lenen zich hier uitstekend voor. Aansluitend heerlijk dineren in één van de vele restaurants met voor ieder wat wils behoort ook tot de mogelijkheden.

Wist je trouwens dat wij altijd gratis en vrijblijvend een programma maken voor jou? Zo heb je altijd een goed overzicht van uw uitje.

 

 

Over de Regio (Salland):

Salland is een prachtige landstreek die gedomineerd wordt door landbouw en veeteelt. De IJssel kronkelt mooi door het landschap en de Hanzestad Deventer is het bezoeken waard. Er zijn veel mooie landgoederen te vinden met bijbehorende havezaten, landhuizen en kastelen. Wij proberen onze routes zo te laten lopen dat je zoveel mogelijk de mooie plekjes van de regio te zien krijgt.

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

Neem contact met ons op om te overleggen over alle activiteiten en mogelijkheden.
Tot ziens bij Unieke Uitjes!
Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen