×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek

Activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek

Wij bieden diverse activiteiten en uitjes in de Stedendriehoek. De Stedendriehoek bestaat onder andere uit de plaatsen Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen. De 7 verschillende gemeentes waar deze plaatsen onder vallen vormen samen de Stedendriehoek. Dit gebied telt ruim 414.000 inwoners en beslaat een oppervlakte van maar liefst 1.072,42 km². De Stedendriehoek kent vele mooie streken waaronder de bosrijke Veluwe met haar talrijke sprengen en beken. De drie steden Apeldoorn, Deventer en Zutphen vormen de ‘hoekstenen’ van deze centraal gelegen driehoek binnen de provincies Gelderland en Overijssel. Een belangrijk kenmerk van Apeldoorn is het ‘groene karakter’ met weinig hoogbouw met veel monumentale panden. Deventer en Zutphen waren vroeger Hanzesteden. Van deze geschiedenis valt in de plaatsen zelf nog veel terug te zien.

 

De diverse activiteiten

In de Stedendriehoek bieden wij jou verschillende activiteiten aan. Ook een prachtige kanotocht in de Stedendriehoek is uiteraard mogelijk. Voor alle vaarroutes of peddelplekken kunt je terecht bij Kanoverhuur Oost. Wil je het gebied verkennen met een van onze andere vervoersmiddelen? Dat kan uiteraard ook! Wij beschikken over vele vervoersmiddelen die jouw tocht door de Stedendriehoek een stuk aangenamer zullen maken. Wij hebben bijvoorbeeld:

 

Spelshows

Tevens bieden wij diverse spelshows aan. Dit is mogelijk op een door jou gekozen locatie. Wij verzorgen verschillende spelshows zoals:

Dit is slechts een kleine selectie van onze spelshows. Wij hebben nog vele andere mogelijkheden. Neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

Wapensoorten

Niet alleen de verschillende spelshows kunnen op jouw locatie georganiseerd worden, ook onze verschillende schuttersarrangementen kunnen worden verzorgd op de locatie van jouw keuze (dit dient uiteraard wel een veilige plek te zijn). We hebben voor jou een arrangement waarmee je kunt schieten met 5 verschillende wapensoorten. Op dit moment kunnen wij jou de volgende wapensoorten bieden:

 

Zeskamp

Ook een zeskamp op locatie is geen probleem. Je kunt geheel naar eigen smaak zelf de onderdelen van de zeskamp uitkiezen. Het kan allemaal, gewoon bij jou in de Stedendriehoek.

Uitjes in stedendriehoek UniekeUitjes

Uitjes in stedendriehoek UniekeUitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen