×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Raalte

Uitjes in Raalte:

Uitjes in Raalte. Unieke Uitjes heeft een groot aanbod aan leuke uitjes. Om de prachtige omgeving van Raalte te kunnen verkennen biedt Unieke Uitjes: Solexen, TukTuk’s, Triggers, Tandems of onze E-Choppers. Ook organiseren wij diverse spelshows, zoals een Pub Quiz of Ik Hou Van Holland. Tevens biedt UniekeUitjes ook indoor en outdoor activiteiten zoals een Indoor Zeskamp, Halve Zeskamp, Grote Zeskamp, E-chopper rijden of schieten met onze diverse wapens. Dus lijkt het je leuk om Raalte te ontdekken? Kijk dan nu op onze website voor de mogelijkheden! Uiteraard is ophaal- en brengservice mogelijk bij grote groepen.

Over Raalte:

Het veelzijdige en bruisende hart van Salland, waar gastvrijheid, historische dorpen, landgoederen en boerderijen het beeld bepalen. Een afwisselend landschap tussen het rivierenlandschap van de IJssel en de heuvels van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Het dorp beschikt over een gastvrij, vriendelijk en gezellig winkelcentrum. De gemeente bestaat uit een groot buitengebied met de kernen Raalte, Heino, Heeten, Luttenberg, Broekland, Mariënheem, Nieuw Heeten, Laag Zutphen en Liederholthuis. De 3 verschillende bezienswaardigheden in Raalte zijn: De hervormde plaskerk, de rooms-katholieke basiliek en de American Motorcycle Museum. Dit museum heeft een diverse collectie aan oude Amerikaanse motoren van merken zoals Harley Davidson en Indian.

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod):

Uiteraard zijn alle combinaties te maken en kan er zo een dag vullend programma samengesteld worden waarbij er bijvoorbeeld ook een hapje en drankje genuttigd kunnen worden bij onze lokale horeca.

 

Voor ideeën over alle mogelijkheden voor een Uniek Uitje, neem contact op om te overleggen.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Uitjes in Raalte geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen