×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Ruurlo

Uitjes in Ruurlo

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Ruurlo aan. Verken de omgeving vanuit een elektrische TukTuk of met de kinderen in de bakfiets! Fiets op de Tandem naar Museum More. Ga laser- kleiduiven schieten of leef je uit met een zeskamp!

Je kunt alle activiteiten van Unieke Uitjes los huren of combineren tot een op maat gemaakt arrangement.

 

Over Ruurlo:

Ruurlo is een dorp in de Achterhoek dat heel goed betekenis geeft aan het woord gezelligheid. Kom het centrum zelf maar inspecteren, en ontdek dat het hier goed toeven is. Er is genoeg te zien en te doen. En buiten het dorp… Te midden van het prachtige coulissen landschap ligt kasteel Ruurlo met op wandelafstand het grootste heggendoolhof van Europa. De laatste jaren is kasteel Ruurlo vooral bekend als huisvesting van Museum More. Het gebouw op zich en zijn prachtige tuin zijn ook al een bezoek waard.

 

Unieke Uitjes biedt tal van mogelijkheden om jouw bezoek aan Ruurlo en de Achterhoek tot een feest te maken. Waarbij Museum More natuurlijk een mooie aanvulling kunnen zijn op de al mooie routes en activiteiten.

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

Neem gerust contact op, zodat we jouw wensen en ideeën kunnen bespreken.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen