×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Ik hou van Holland

Altijd al eens zelf de leukste spelshow van de televisie willen spelen? Dat kan!
De Ik hou van Holland Show is leuk op TV, en nog véél leuker met al je vrienden of collega’s! Het mooiste is: Unieke Uitjes verzorgt het volledig voor jou! Wij leveren alles wat er nodig is om er een daverend succes van te maken!

 

Deze spelshow vraagt om een goede quizmaster. Unieke Uitjes heeft de gezelligste quizmaster die het spel perfect aan jou en jouw gasten uitlegt, de spelrondes in goede banen leidt en natuurlijk een prijsuitreiking verzorgt als knallende afsluiter van jouw avond vol plezier. Wij kunnen een klein prijsje verzorgen maar je mag natuurlijk ook zelf een grotere prijs regelen voor de grote winnaars van het spel!
Het spel wordt gespeeld door middel van vele verschillende en verrassende speelrondes en is extra leuk vanwege de afwisseling tussen kennis over Nederland en leuke actievere rondes! Denk hierbij aan alle rondes van Ik hou van Holland.

 

De Show duurt circa 2 uur, is een zeer afwisselend en voor iedereen toegankelijk.

 

Wij hebben gezellige, ruime locaties beschikbaar die we voor de gelegenheid natuurlijk leuk aankleden.

Om de kelen te smeren voor de uitdagende spelrondes kunnen we er ook een compleet drankafkoop pakket bij leveren inclusief bier, wijnen, diverse frisdranken, koffie en thee. De extra kosten hiervoor zijn € 17.50 per persoon voor een pakket van 2,5 uur. Meer informatie? Klik hier.

Indien gewenst kunnen wij ook een lekker knabbeltje op tafel zetten of zelfs complete barbecues en buffetten voor jullie klaarzetten, in combinatie met deze geweldige spelshow! Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

Prijzen:

Prijs p.p.Minimaal aantal
€ 17.5020 personen

 

 

Eventueel kunnen we deze spelshow ook op elke gewenste andere locatie verzorgen; bij jou thuis, op de zaak, of nog heel ergens anders. Het enige wat nodig is, is voldoende vrije speelruimte, wij zorgen voor de rest. Voor een boeking op locatie worden transportkosten berekend op basis van reistijd en afstand vanaf Laren (GLD).

 

Ik hou van Holland

Lees meer

Ik hou van Holland

  • € 17.50
  • Minimaal 20 personen