×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Indoor Zeskamp

De leukste Indoor Zeskamp van de Achterhoek.

 

Over de Indoor Zeskamp:

Op zoek naar een leuke activiteit voor jouw familiedag of personeelsfeest? Denk eens aan de Indoor Zeskamp van Unieke Uitjes. Deze zeskamp bestaat uit een mix van verschillende spellen waarbij snelheid, precisie, samenwerking en tactiek een grote rol spelen. Hilariteit en sportiviteit zijn gegarandeerd wanneer je het samen met jouw team opneemt tegen je collega’s of familie. De zeskamp is geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Je kunt de zeskamp spelen in de bar van Unieke Uitjes (tip: combineer een zeskamp met ons Café-arrangement!), maar wij kunnen ook naar jouw kantine of woonkamer komen. De Indoor Zeskamp is een ideale optie wanneer je op zoek bent naar een leuke activiteit in de winter. Regen, hagel of sneeuw? De indoor zeskamp gaat altijd door!

 

Liever een uitje bij lekker weer? Denk eens aan onze zomerse Outdoor Zeskamp of de Halve Zeskamp!

 

Speluitleg:

De Indoor Zeskamp bestaat uiteraard uit zes verschillende spellen. Verschillende teams nemen het afwisselend tegen elkaar op bij deze spellen en kunnen bij deze spellen punten scoren. Dankzij het roulatiesysteem en de afwisselende spellen zal er geen speler aan de kant blijven staan. Uiteraard wint het team dat aan het einde van de dag de meeste punten gescoord heeft. Unieke Uitjes zorgt voor de uitleg van de spellen en de scoreformulieren, die de deelnemers zelf kunnen invullen. Elk spel vereist op een andere manier een bepaalde mate van handigheid, souplesse, tact en hand-oog coördinatie.

 

Prijzen

ActiviteitPrijs p.p. Minimum
Indoor zeskamp€ 15.758 personen

Basisprijzen voor een indoor zeskamp op een van onze locaties (Deventerweg 67C, Laren GLD of Hambroekweg 8, Borculo).

Indien gewenst kunnen wij de indoor zeskamp ook verzorgen op elke gewenste locatie. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht op basis van reistijd en afstand van onze locatie.

 

Jouw wensen:

Voor de complete organisatie en verzorging van jouw zeskamp of het huren van één of meerdere spelonderdelen kun je bij Unieke Uitjes terecht. Wij regelen alles voor jou. Van het opzetten van de verschillende spellen en hulp bij de activiteiten tot zelfs de prijsuitreiking. Een zeskamp bestaat uit 6 verschillende activiteiten waarbij samenwerking, snelheid, concentratie en handigheid van belang zijn. Je kunt zelf kiezen welke spellen je wilt spelen. Hieronder vindt je ons complete assortiment aan spellen. Deze zeskamp is ideaal voor elk bedrijfsuitje of familiefeest. Met de ruime keuze van Unieke Uitjes win je gegarandeerd!

 

Bierpul schuiven:

Bij bierpul schuiven nemen 2 teams het tegen elkaar op. De bedoeling is om de bierpul in het juiste vak te schuiven van onze 5 meter lange bierschuifbaan. Pas op: schuif de bierpullen niet over de rand!

 

Stokvangen:

Reageer snel en vang zoveel mogelijk stokken. De groep die de meeste stokken heeft gevangen mag zich de winnaar van dit spel noemen. Ook beschikken wij over het vergelijkbare klompvangen.

 

Ringwerpen:

Ringwerpen is echt iets voor mensen met een goede hand-oog coördinatie. En je zult zien dat het veel moeilijker is dan het lijkt.

 

Reuzenpizza:

Een spel dat wordt gespeeld met twee spelers van elk team. Balanceer de schijven op een reuzenpizza. Schuiven de stenen eraf na jouw zet? Dan heb je verloren. Werk goed samen om zoveel mogelijk punten te winnen.

 

Wielrollen:

Rol de houten schijf in het juiste vak en haal hiermee zoveel mogelijk punten naar binnen voor jouw team!

 

Airhockey:

Eén tafel, één puck en vier spelers. Probeer zoveel mogelijk goals te maken maar pas op dat de tegenstanders niet bij jou scoren!

 

Trilspiraal:

Het overbekende, zenuwslopende spel. Beweeg de handgreep over de spiraal zonder dat deze elkaar raken. Haal jij het einde?

 

Paardenrace:

Beweeg het paard sneller over de baan dan je tegenstander. Alleen met handigheid en geduld win je dit spel.

 

Trekbiljart:

De biljartbal balanceert op 2 stokken. Door de stokken te bewegen plaats je het balletje precies in de hole. Concentratie vereist!

 

Hoeksjoelen:

Ouderwets sjoelen met een twist! je schuift de pucks tegen de schuine wand van de sjoelbak waarna de sjoelschijven op de puntenbaan terechtkomen. schuif precies hard genoeg zodat ze op de 100 punten blijven liggen!

 

Neem snel contact met ons op voor meer informatie over alle mogelijkheden.

 

Indoor Zeskamp

Lees meer

Indoor Zeskamp

  • € 15.75 per persoon
  • Exclusief transportkosten