×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Goor

Uitjes in Goor

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Goor aan. Zo hebben wij verschillende leuke vervoersmiddelen zoals TukTuks, Solexen, Tandems, Fietstreinen, Triggers en E-Choppers om de prachtige omgeving mee te verkennen. Waarbij de kerken en oude gebouwen in Goor fantastisch zijn om langs te rijden, net als het schitterende buitengebied. Ook bieden wij diverse arrangementen en indoor activiteiten. Zoals schieten met 5 wapensoorten, lasergamen, een gezellige Pubquiz, een Bingoshow of een Casino Avond. Uiteraard is ook dit allemaal mogelijk op locatie. Al deze activiteiten en uitjes zijn te vinden op de website.

 

Over Goor:

Goor kreeg in 1263 al stadsrechten en was een periode het bestuurscentrum van Twente. In 1833 werd er de eerste weefschool opgericht, en daardoor werd het een belangrijke stad in de regionale textielindustrie. Verspreid door Goor staan verschillende kunstwerken die de moeite van het bekijken waard zijn. Andere bezienswaardigheden zijn de Braakmolen, het Klompenmuseum, het Goor Historisch Museum en de graftombe van Thomas Ainsworth. Het jaarlijkse School- en Volksfeest en de Herfstfiets-4-daagse zijn belangrijke voorbeelden van Goorse tradities.

 

Kortom: kijk ook even op de Welkomstpagina van Unieke Uitjes voor alle activiteiten, en neem contact met ons op om te overleggen over alle mogelijkheden.

 

 

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen