×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Klootschieten

Echt Achterhoeks

Op vakantie in het oosten en zin om eens mee te doen aan een echte Achterhoekse traditie? Op zoek naar een leuke activiteit voor een familiedag of personeelsfeest? Denk eens aan klootschieten met Unieke Uitjes!

 

Gezellig en sportief

Boze tongen beweren dat deze sport vooral om de gezelligheid gespeeld wordt, maar niets is minder waar. Bij Unieke Uitjes vormt het klootschieten een serieuze uitdaging waarbij kracht, souplesse en tactiek centraal staan. De gezelligheid komt vooral na het sporten, bijvoorbeeld met ons complete café-arrangement!

 

Al eeuwenlang is het klaotscheet’n dé volkssport van het oosten. De regels van het spel zijn even simpel als duidelijk. In verschillende teams trekken deelnemers eropuit. Doel van het spel is de kloot (een grote zware bal) zover mogelijk te werpen, om in zo min mogelijk worpen een parcours af te leggen. Wanneer een team achter komt te liggen, mag zij net zo vaak gooien tot ze weer aan kop gaat. Op deze manier blijven de teams altijd dicht bij elkaar. Het team dat aan het eind van de route het minst gegooid heeft, mag zich de winnaar noemen!

 

Klootschieten bij Uniekeuitjes.nl

Klootschieten Uniekeuitjes.nl

 

 

Geheel verzorgd

Het klootschieten is bij Unieke Uitjes geheel verzorgd. Een speciale draagtas met kloten, harken en een route worden geheel door ons samengesteld. Op de winnaar ligt, in overleg, een leuk prijsje te wachten. Je kunt het klootschieten combineren met andere activiteiten van Unieke Uitjes, bijvoorbeeld een geheel verzorgd buffet in onze eigen bar! Geen zin in klootschieten, maar wel op zoek naar iets soortgelijks? Denk dan eens aan Straatgolf!

 

Ook kun je individuele materialen huren om zelf op een door jou gekozen locatie te gaan klootschieten. Net zo gemakkelijk, en net zo gezellig.

 

Wil je met ons overleggen over jouw uitje of heb je vragen? Je kunt altijd bellen/mailen, wij helpen je graag.

 

Klootschieten

Lees meer

Klootschieten

  • € 7.50 per persoon
  • Vanaf onze locatie of een eigen gekozen locatie