×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Boogschieten

Het is vrij eenvoudig te leren, maar om recht in de roos te schieten is enige techniek, vaardigheid en concentratie vereist. Daarom is het een competitieve activiteit voor zowel tieners als volwassenen. Omdat er geschoten wordt met echte pijlen en professionele bogen is het spel niet geschikt voor kinderen onder de 10.

Altijd al de roos willen raken met boogschieten? Neem dan contact met ons op.

 

Boogschieten op elke gewenste locatie:

De schietbaan kan op vrijwel elke locatie opgezet worden. Hierdoor is handboogschieten een erg flexibele en mobiele activiteit. Of je nou in het bos wilt schieten of juist op een buurtfeest, het is allemaal mogelijk.

 

Prijzen:

ActiviteitPrijs per persoonMinimaal aantal
Boogschieten€ 15.0010 personen
Hand- en kruisboogschieten€ 19.9512 personen
Schietarrangement (schieten met 5 wapen soorten incl. pauzedrankje)€ 32.5010 personen

Deze prijzen zijn op basis van een arrangement op een van onze locaties (Deventerweg 67C, Laren GLD of Hambroekweg 8, Borculo).

Voor boekingen op andere locaties zullen er transportkosten bijkomen. Deze worden berekend op basis van reistijd en afstand vanaf onze locatie.

 

 

In samenwerking met de lokale horeca kunnen wij je een aantal unieke arrangementen aanbieden, waaronder compleet verzorgde buffetten en barbecues of een simpel borrelhapje. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

 

Boogschieten

Lees meer

Boogschieten

  • Vanaf € 15.00
  • Minimaal 10 personen