×
Wij vieren de lente,
jij ook?
10% korting
op alle wateractiviteiten
met de code:
Lente2024 Direct boeken

Uitjes in Rijssen

Uitjes in Rijssen

Unieke Uitjes biedt zeer veel activiteiten, arrangementen en uitjes in Rijssen aan. Waarbij het mooie natuurgebied natuurlijk een fijne aanvulling is op de al mooie routes en activiteiten. Ga de omgeving verkennen per Solex, Tandem, TukTuk of onze E-Chopper. Ga schieten met ons ruime aanbod aan wapensoorten of Drone vliegen. Ook kun je de uitdaging aan gaan in een race tegen de klok en tegen elkaar met een “Crazy 88”! Tevens biedt Unieke Uitjes ook een ruim aanbod aan diverse spelshows zoals: Pub Quiz, Bingo, Ik Hou van Holland, Een Casino Avond en nog veel meer.

Unieke Uitjes heeft zoveel, dat je beter even het hele aanbod kunt bekijken via onze Home Pagina.

 

 

 

Over de plaats:

Voor stadsmensen én buitenmensen heeft het wat wils. Een leuk centrum om te winkelen en een terrasje te pakken. Grotere steden liggen in de buurt, de Sallendse Heuvelrug en het Reggedal liggen om de hoek. Maak je eigen mix van cultuur, natuur, sport en culinair genieten.

Combineer wat Rijssen te bieden heeft met de Uitjes van Unieke Uitjes, en de dag is helemaal compleet!

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

Neem contact op om te overleggen over de mogelijkheden.

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

 

Uitjes in Rijssen geheel verzorgd door Unieke Uitjes

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen