×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Twello

Uitjes in Twello

Bij een bezoek aan Twello kan Unieke Uitjes een grote bijdrage zijn. Verken het dorp en de omgeving met een Solextocht, of fietsend met de kinderen in de luxe bakfiets. Wil je voor een groep leuke activiteiten organiseren? Bij ons ben je aan het goede adres! Een greep uit onze ruime keuze aan activiteiten:

  • Vuur workshop
  • Boog- en Handboogschieten
  • Diverse spelshows en quizzen
  • Buks- en Luchtbuksschieten
  • Laser- kleiduivenschieten
  • Grote en kleine zeskampen voor binnen of buiten

 

Over de plaats:

In de gemeente Voorst/Twello is veel te zien en te ondernemen. Je kunt stil genieten van de mooie natuurgebieden, fietsen langs de IJssel of wandelen in recreatiegebied Bussloo. Onderweg zijn er genoeg aantrekkelijke rustpunten om te genieten van een drankje, een lunch met natuurlijke streekproducten of een ambachtelijk (boeren)ijsje.

Ook heeft het een groot aanbod aan winkels.  Modieuze boetiekjes, cadeauwinkels en boekhandels zijn voorbeelden van het diverse assortiment aan winkels in Twello. Er heerst een gemoedelijke dorpssfeer in de winkels en op de gezellige terrasjes van de verschillende cafeetjes en restaurants. Er is voldoende gelegenheid om gratis te parkeren. Kom je met de trein of bus dan ligt het station op loopafstand van het gezellige centrum.

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

Wordt je al enthousiast over de Uitjes in Twello? Neem contact op om te overleggen!
Tot ziens bij Unieke Uitjes!
Uitjes in Twello geheel verzorgd door Unieke Uitjes
Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen