×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Pubquiz

Pubquiz volledig verzorgd door Unieke Uitjes!

 

Pubquiz geheel verzorgd door Unieke Uitjes, kan ook op locatie!

 

 

DuurPrijs p.p.Minimaal aantal
2 uur€ 15.7520 personen

Basisprijs voor een Pubquiz op een van onze locaties (Deventerweg 67C, Laren GLD of Hambroekweg 8, Borculo).

Indien gewenst kunnen wij de Pubquiz ook verzorgen op elke gewenste locatie. Hiervoor worden transportkosten in rekening gebracht op basis van reistijd en afstand van onze locatie.

 

 

Voor elk seizoen:

De Pubquiz kan binnen en buiten gespeeld worden. Zo bent je niet van het weer afhankelijk. De Pubquiz is fijn entertainment voor, na of tijdens het eten en kan ook goed gebruikt worden als opvulling voor jouw avond.

Ben je met meer dan 40 personen? Vraag naar onze gereduceerde prijzen!

Pubquiz

De erg populaire Pubquiz is een spelshow met vragen voor elke leeftijdscategorie. Deze quiz is een ontzettend leuke manier om de middag of de avond door te brengen.

Test de kennis van je collega’s, familie of vrienden tijdens jouw uitje. Pittige, gekke vragen, echte doordenkers, onze professionele quizmaster voel jou en je uw quizcollega´s eens goed aan de tand. Wie weet het meest?

 

Wij hebben categorieën van popmuziek, natuur, eten/drinken, geschiedenis, zinloze weetjes enz. enz. Vragen kunnen aangepast worden aan uw gezelschap.

Een spannende en afwisselende avond en een prachtige manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen. Je kunt de Pubquiz overal spelen en het is bij elk arrangement inpasbaar.

 

 

De prijzen zijn gebaseerd op een minimum van 20 personen. Indien u met minder personen wilt boeken, kan dat voor de minimumprijs op basis van 20 personen.

 

Pubquiz

Lees meer

Pub Quiz

  • Pubquiz per persoon
  • Minimaal 20 personen.