×
Deze maand uitgelicht: Onze unieke E-Step!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
E-Step 05-24 Direct boeken

Uitjes in Lochem

Uitjes in Lochem

Unieke Uitjes biedt veel uitjes en arrangementen aan in Lochem en dit ook nog eens tegen de scherpste prijs. Dit doen wij in samenwerking met meerdere actieve horecazaken. Je zit dus met jouw uitjes in Lochem altijd bij de mooiste en leukste horecazaken voor jouw versnaperingen en je kunt, als je dat wilt, midden op de markt van Lochem op bijvoorbeeld een Solex, Chopper of een van onze 7-persoons elektrische Tuk Tuk’s stappen. Lekker de natuur in kan met een Kanotocht op de Berkel. Ga boogschieten, lasergamen of Laser-Kleiduiven schieten.

Wij bieden meer dan 50 activiteiten en uitjes aan in Lochem. Mocht je specifieke wensen hebben: vaak kunnen wij er een mouw aan passen.

 

Wij werken in Lochem in de binnenstad o.a. samen met:

Grand- Cafe- Restaurant De Babbelaer:
Een sfeervol restaurant met een prachtig terras. De verrassende kaart i.c.m. de ligging maakt uw uitje compleet.

Hotel restaurant ‘t Hof van Gelre:
Een goed hotel, voortreffelijke keuken en een prachtige tuin welke ruimte biedt voor onze vele activiteiten.

Brasserie Floris:
Lekker lunchen, een heerlijke High Tea of een goed diner? Bij Brasserie Floris kan het allemaal in fantastische atmosfeer.
U kunt hier ook terecht voor feesten en partijen.

 

Over Lochem:


De gemeente Lochem is rijk aan natuur en cultuur. Wie rust en ruimte zoekt en van natuur en landschap wil genieten, kan eindeloos fietsen en wandelen. Het fraaie natuurschoon oefent een grote aantrekkingskracht uit op de toerist en de recreant. Lochem kent een rijke historie. Het kreeg in 1233 stadsrechten. Al veel eerder, rond 900, is er de eerste kerk gesticht. De ligging aan de Berkel heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de historie van het Gelderse plaatsje.

Veel gebouwen in de gemeenten zijn vanuit cultuurhistorisch oogpunt de moeite van het bekijken waard, zoals: het oude stadhuis aan de Markt, de Staringkoepel, Ruïne Nettelhorst en het huis Verwolde.

 

 

Tot ziens bij Unieke Uitjes!

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen