×
Deze maand uitgelicht: De Triggers!
20% korting
Op Ma t/m Vr
met de code:
Trigger 06-24 Direct boeken

Uitjes in Hummelo

Unieke Uitjes in Hummelo

In het prachtige landschap rond Hummelo kan je heerlijk toeren op de Solex , Trigger of Tandems. Ook in een TukTuk of met de E-Choppers kan je het prachtige landschap van Hummelo verkennen. Unieke Uitjes biedt verschillende activiteiten aan op locatie, zoals een stormbaan of springkussen. Unieke Uitjes kan verschillende voertuigen op locatie aanbieden om de prachtige omgeving van Hummelo te ontdekken en te genieten van de afwisselende natuur.

Ook bieden wij diverse activiteiten en spelshows aan in Hummelo. Denk bijvoorbeeld eens aan een zeskamp, jongens tegen de meisjes of schieten met onze diverse wapensoorten.

 

 

Over ons startpunt en/of eindpunt in Hummelo

Wij werken samen met Het Wapen van Heeckeren. In en rond Hummelo is Het Wapen van Heeckeren een begrip. Het restaurant heeft een menu met op de Europese keuken geïnspireerde gerechten. Het ligt op een prachtige locatie midden in de Achterhoek.

 

 

Let op: ben je met een klein gezelschap op zoek naar een leuke activiteit, zoals E-chopper rijden of een TukTuk huren? Dan ben je welkom bij Unieke Uitjes in Laren Gelderland.

 

Uitjes in Hummelo

Uitjes in Hummelo: Hummelo is een voormalige Nederlandse gemeente en dorp in de gemeente Bronckhorst in de Achterhoek, in de provincie Gelderland. Het dorp is gezellig, kleinschalig en puur. Het telt 7 panden op de lijst van Rijksmonumenten en nog eens 7 panden op de lijst van Gemeentelijke monumenten. Het dorp zelf mag dan wel niet te groot zijn, er is altijd wat te beleven.

 

Unieke Uitjes

Vanuit onze bezoeklocatie kunnen wij de volgende losse activiteiten aanbieden (dit is slechts een greep uit ons totale aanbod). Op aanvraag kunnen we ook kijken wat er mogelijk is om bij jullie op locatie te verzorgen.

 

 

Neem contact met ons op om te overleggen over alle mogelijkheden voor Uitjes en Activiteiten. 

Bekijk alle uitjes Bekijk de prijzen